ИЗОНИТ-новата ми страст !

• Началник на темата Началник на темата pepen
  • Начална дата Начална дата
Първо да поздравя megim за страхотните картички,които е изработили,коя от коя по- красива!:blueflow::thumbup:

Ge4i1970- миличка не се бий по главата че ще ти трябва!:D

Макар и късно радвам се че четете,но няма да участвам само защото аз ще осигуря подаръка !Но щом искате ,няма проблем!Винаги изпълнявам желанията на другарчето!Защо да няма награда!?Не се шашкайте,всичко ще е честно,макар че нямам идея как да се осъществи!Може би ще трябва да ни помогне модератора на темата,гласуването да мине през него!Така ще разберем колко хора харесват нашите неща изработени с изонит!Така че шийте си спокойно ,не се вълнувайте и накрая ще му мислим!:kissyou:

Можете да ми пишете на ЛС и да ми давате адресите си!:idea:

Привет момичета ! Да се запиша и в тази тема ,за мен като повечето от вас тук Изонит-а е новата ми страст :greeneye:Невероятно красиви неща сте изработили , оставам без дъх каро влезна в тази темаПриемете моите поздравления :clap:!
А сега ето малко и от моите картички ,има ги публикувани в тема ми , но и тук ще ги покажа .

megim, много са нежни твоите картички!
pepina, Забележително оформление !!!! Толкова техники и красота на едно място - разкошни са станали!
Просто ми напълнихте очите и сърцето, момичета!!!!!:kissyou::kissyou:

То тука само красоти се показват,ние гледаме и не шием.:clap::clap::clap::clap:Браво ,момичета!:loveglasses:

pepina- Леле,къде кри до сега това съкровище !Браво ,супер!Заслужаваш аплаузи до дупка!Продължавай да твориш и показвай по-често ,че иначе ще ми се завие свят от красота!:blueflow:

Ето и моят труд от няколко дена за РД на щерката!Имам още едно моделче,но исках да ви се похваля, а то какво стана!Как ги снимате тия картички ,моите все не мога да ги докарам до реалният им вид :(Снимах ги на лампа ,може и това да е проблем,а те са шити с ламени коци !Здраве да е !Важното е идеята ми!Съжалявам че няма да можете да ги видите на живо!

Пепина, разкошни картички. браво. :clap::clap:
Пепен, твои ли са моделчетата - много са сполучливи. Най ми хареса пагодата с пръчици - много е оригинална. :clap::clap:

Благодаря за аплаузите :idea:! Радвам се че са ви харесали моите картички!
Pepen обещавам да снимам скоро и другите да кача .
А твоите последни творения са невероятни ! БРАВО !
Спорен ден на всички желая!!!!!!!!!:kissyou:

pepina, ще се повторя, но картичките наистина са разкошни.:clap::clap::clap: И ушитата част и самото оформление. А на какъв картон ги шиеш - вижда ми се малко грапав?

veneta_az да наистина е грапав 230 гр. е . От Армстронг -книжарница за художници си го купувам мисля че беше 1.95 лв. голям размер
Имат и сайт , страхотни неща можеш да разгледаш:idea:

http://armstrongcentre.com/

Пете, довърши ме с твоите чудни картички!:clap: Май скоро ще дойда да ги видя наживо!:loveglasses:

pepina - :shock::clap:Ошашави ме с тия красоти!И къде беше до сега бе мила!?Включена си /искаш - не искаш /в календара ни за 2011 година!Избери си месец от моите ,на Скорпито или Светлето /другите две сладурани май са готови вече/и ще трябва да ушиеш за този месец 12 картички /без да ги оформяш като такива /Я каква майсторица си!така ще притежаваме нещо направено от тебе за спомен :idea:!Ако имаш въпроси питай,веднага ще ти отговоря!:kissyou:А и ако се включиш в благотворителния базар с 3-4 бройки ще е супер !Момичета,нали не сте забравили и тази задачка ,която ни постави Скорпиончето!Нещо малко и ефектно ,на новогодишна тематика!
Хайде пращайте на ЛС адресите си за да мога да ги препратя и на другите!

Целувам ви и ми е кеф че групичката ни расте!

Слагам другарчето на едната пагода!

Последно редактирано:
Пепен, мила, благодаря за идеите... :kissyou:

021425074.jpg

Още прясно, неоформено

Аз направих вече картинките за май, започнах тези за октомври. С друго не мога да се отчета.

Всъщност мога - отчитам се, че преди 8 години станах мама на едно прекрасно дете. Моля почерпете се :wine:

Аз направих вече картинките за май, започнах тези за октомври. С друго не мога да се отчета.

Всъщност мога - отчитам се, че преди 8 години станах мама на едно прекрасно дете. Моля почерпете се :wine:

Да ти е живо и здраво детенце, много да те слуша и още повече да те радва!!!:kissyou::flowerlove:

Назад