ИЗОНИТ-новата ми страст !

• Началник на темата Началник на темата pepen
  • Начална дата Начална дата
Браво pepen! Впечатлена съм от дамата в ретро стил. В нея си вложила много творчество . Радост за окото.
Не забравяй да пазиш готовите шаблончета - за по-мързеливите ка то мен. Ще чакам с нетърпение следващата красота, която ще направиш.

Често правя картички за празниците на мои приятели и близки. Изонитът допълни за мен възможността всеки път да правя нещо различно. Показвам ви направените вчера две картички за мои приятелки... Това са моите втори и трети опит ... :shy2:

Последно редактирано:
Agi_D - :clap:Първи,втори опит,няма значение!Справила си се блестящо!Продължавай ,времето за картички сега започва!Радвай приятелите си с такива красоти!

:kissyou:Благодаря ви момичета за милите думи!Направо ме засрамихте!Това беше едно предизвикателство за мене ,дали ще се справя!На живо е още по добре,щом мъжо като му я показах и направи такава физиономия:eek:

Това са новите ми попълнения !Паспарту за това мини и да знаете че е в цвят "млечен шоколад", а и елхичката не съм дооформила окончателно !

Последно редактирано:
Момичета, и аз ви благодаря за добрите думи! :) Както писах по-горе, правила съм картички, но като бродирах картинката в/у панама ... може би трябва да ги покажа в съседна тема. Изонитът е нещо ново за мен и идеите са 1:1 от интернет.
Успех и на всички вас! :blueflow:

От вчера, благодаря Пепен

021168107.jpg

Момичета, я, моля, както сте седнали и се занимавате с тези прелестни дребослъци да вземете да направите по 3-4 бройки за Коледния благотворителен базар на Движение на бг майки :gipsy:
Ще се проведе около 12-13 декември в НДК-като излесе инфото ще го пусна тук, за да не объркам сега нещо . През годините ми помагахте за видинския базар, но тази година ще се насочим към София и там ще показваме красоти. Аз правя разни бродерийки и декупаж, та нямам време за изонита. Иначе съм показала в началото моите неща и ще нося от тях. За съжаление са ми еднообразни....Спирам, че да Ви оставя време да боцкате :kissyou:

Айде да покажа и последните си творения и за сега преустановявам дейността си по изонита, че нещо изневерих на гоблените с него. :greeneye:

:kissyou:Добре бе Скорпи ,от моя страна нямаш проблем!Нека се обадят и момичетата !Ще те залеем с изонитини картички!Започвам да се замислям и ние да си измислим име на нашата групичка ,давайте предложение !Може и календар да си измайсторим за Новата година !Вместо робин-събираме се 12 човека и почваме да си правим календар!:idea:Ако сте за календара ,вдигнете ръка ,запишете се тука и до края на седмицата да се съберем 12 и почваме от 1 ноември!Всяка ще си избере месеца и ще бродира едно мотивче подходящо за този месец и ще си ги предаваме!

napetia[/B] - скромни ,но красиви!Браво!

megim -и аз съм на същата вълна/розички/!Много готино се е получило на този картон,така и не можах да си открия от него!?Както и конците които Светла Петрова показа!Мила,моля те ако четеш тука обади ми се !:kissyou:
Ge4i1970 - как така спираш!?Няма спиране и аз съм изоставила гоблените ,ама виж що работа ни чака!А ти си като манифактура и създаваш красота ,след красота!Чакам те да се пишеш горе в календара!Моля те снимай тази с къщичката в по -близък план,много ме впечатли!

Айде мацки да се напънем за доброто дело/коледния базар/ и за наш кеф!:gipsy:pepi_r

Последно редактирано:
Ето и къщичката в близък план! :kissyou:

Идеята за календара ми допадна! Избирам си моя месец, ДЕКЕМВРИ! Ти не ми остави възможност за размисъл, Пепка! :D Само малко към изкукуригала и да уточня, трябва да направя 12 картончета с мотивчето, което съм избрала, така ли? :confused:

skorpion-че, ще пратим, ти само уточни кога и къде! :kissyou:

:gipsy: Пу за мен ноември! Аз съм тогава и родена де, та си е МОЙ!
Ей, Пепо, страшна си!!!!!
...ха да видя коя ще се откаже сега

Ge4i1970-благодаря ти за снимчицата,наистина много красива е станала ,така както си я изпълнила в няколко цвята,че моята само в бяло и се загуби малко от чара:clap:!

Последно редактирано:
Нали съм нощна птица,та си свърших заплануваното и бързам да го фотна и покажа!Едната е със златно ламе ,другата с червено и листенцата са в зелено!Цвета на картона е реален!Давам обяснение ,че снимките ми са под всякаква критика!:confused:

Последно редактирано:
Аз съм родена май месец, тъй че си избирам този месец. И директно си заплювам за него месец ще ушия пеперудата 12 пъти, която показвах по напред :idea:

Назад