ИЗОНИТ-новата ми страст !

• Началник на темата Началник на темата pepen
  • Начална дата Начална дата
Ейййййй, ама големи сте подстрекателки, да знаете! :D Айде и аз да не остана по-назад! :gipsy: Малко е гадна снимката, ама се вижда нещичко. Сега умувам как да ги оформя. :confused:

Ge4i1970- :clap:Красота!не се кахъри как ще ги оформиш , а ги донеси на срещата ,да ги видим на живо!:kissyou:Там ще му мислим!:idea:

:kissyou:Привет момичета!Нещо май замря темичката!:(Правите ли картички!Мене ме притиснаха други проблеми , не само картички ,но и гоблени не шия!Но обещавам ,другата седмица поне една да избоцкам и покажа , че на доста хора съм обещала !Срещата беше супер , а аз имах възможността предоставена ми от домакините да запозная момичетата с техниката изонит !Струва ми се , доста хора проявиха интерес , надявам се групичката ни да се увеличи!
Хайде моля ви,нека някой пусне някоя изработена красота, да си оплакнем очите!Благодаря ви!:kissyou:

:kissyou:Привет момичета!Нещо май замря темичката!:(Правите ли картички!Мене ме притиснаха други проблеми , не само картички ,но и гоблени не шия!Но обещавам ,другата седмица поне една да избоцкам и покажа , че на доста хора съм обещала !Срещата беше супер , а аз имах възможността предоставена ми от домакините да запозная момичетата с техниката изонит !Струва ми се , доста хора проявиха интерес , надявам се групичката ни да се увеличи!
Хайде моля ви,нека някой пусне някоя изработена красота, да си оплакнем очите!Благодаря ви!:kissyou:

Почнах коледните неща и нямам време да се пробвам с изонита :idea:

Ти остави спането, ама на нас ни изтекоха очите по тези красоти :idea:
Като машинки са тези момичета :clap::clap::clap:

кроти ,мила , я не се оправдавай !И чрез изонита можеш да направиш коледни неща!Хайде ще те чакам в най-скоро време да ни се похвалиш поне с една елхичка!Ако искаш ще ти дам най-лесното шаблонче!:kissyou:

atinqnka ,van4e_to - и какво правим сега!?Ми хайде и вие вземете иглата ,картончето, шаблончето и с изонита се захванете!Чакам коледни подаръци от вас изработени с изонита и показани тука !:idea::kissyou:

Ето снощи най-после си седнах на 3 букви и избоцках една елхичка!Още малко ще дооформя картичката и притежателката и ще си я получи за коледа!

Чакам след мене да завали дъжд от снимки с направени картичики!не се бавете ,да не взема да ви изпреваря!:gipsy:

Пепинка, време е да се вземем в ръце вече! Май си починах след Националната среща :confused: и обещавам другата седмица на покажа някоя и друга картичка! Нова година наближава и трябва да се отчета подобаващо! :D:kissyou:

Пепинка, време е да се вземем в ръце вече! Май си починах след Националната среща и обещавам другата седмица на покажа някоя и друга картичка! Нова година наближава и трябва да се отчета подобаващо! :

:kissyou::clap:Ще чакам подарък и от тебе !:hehe:[:]

Още малко творчество. Картичката с двете свещички три обедни почивки я правих и накрая на последното кръгче ми се перфорира картона. Но ще си я запазя.

vesinko - Браво ,разкошни картички!Кой ли ще им се радва,блазе му!?Не се притеснявай че се е разкъсало ,направи от дефекта -ефект с някое допълнение-мънисто,листенце или....!При мене също се е получавало подобен гаф!Важното е че са прекрасни!:blueflow:

ANIMONI -благодаря ти мила за линка,но кой да пробива дупчиците!:D

Хайде и моето творчество от вчера!По-точно започнах го на срещата ,но чак сега сколасах!Голямо блестене,за това и направих две снимки/да не си помислите че са 2 картички/!

Пу за мен пилето! :D Пепи, страхотно е станало! А ето и обещаното от мен, за сега едно и повече няма да показвам докато не направя поне 5! Дано ви хареса!

:kissyou:Ge4i1970 - красива елхичка!Моля те ,не ни дръж в напрежение и показвай по-често от тези красоти !:idea:

Моето снощно произведение!:gipsy:

Назад