ИЗОНИТ-новата ми страст !

• Началник на темата Началник на темата pepen
  • Начална дата Начална дата
pepen, иска ми се да видя картичката с розите в по-голям размер. Дали ще ти е възможно да я качиш някъде другаде? Струва ми се, че е неземна красота и съм любопитна за детаилите...

:)Мерси!Наистина е красива на живо повече!Ако дойдеш на срещата ще успееш да я видиш!Проблема не е че не мога да я кача по-голяма , като я снимам отблизо не успявам да я фокусирам/снимката/ и се получава размазано!Такава ми беше и идеята ,когато качих две снимки!Но не се притеснявай , аз тези дни ще правя подобни и ще се опитам да направя по-сполучливи снимки!:confused:
Ето направих я в по-близък план!Но нали знаеш че това не е бродерия!?Бродерия е само рамчицата , а розите са готови мострички ,аз просто ги събрах в букетче и им сложих ламени листенца и панделка!Измишльотината е мое дело!Ха-ха!

Светла Петрова
- Благодаря ти за изчерпателния отговор!Аз също влизам в такива магазини напоследък!Ще погледна по-внимателно следващия път!Много ме заинтригува с тези конци!Още утре ще се разтършувам из магазините!:kissyou:

Момичета, страхотни неща показвате. Явно съм много тъпа, защото въобще не мога да разбера последователността на конеца.

Момичета, страхотни неща показвате. Явно съм много тъпа, защото въобще не мога да разбера последователността на конеца.

Върни се няколко страници назад и ще видиш че не е толкова сложно!;):yes:След което вземи едно картонче и опитай!Ще видиш колко е приятно и най-вече заразително!:DУспех и очакваме да покажеш нещо ,па макар и само опита си!:idea:

Снощи направих тези две картички!Коментариите оставам за вас!:kissyou::D

Продължавам напред,имам план за тази седмица!;)

Последно редактирано:
Пепи, супер са картичките!!! А тези розички от къде ги купуваш? Това са малки изкуствени цветчета, нали? или не съм разбрала правилно от снимките?
А за картона и аз се ориентирах към по плътен. Тук, в Пловдив открих една книжарница, където поддържат огпомно разнообразие от цветове и различни по плътност картони на големи листове 90/60 см. и жената ми ги наряза и бегова на картички по казани от мен размери. Ако не се лъжа картона беше с плъност 220 или 260 гр/м2. Пробиването му и аз го правя с тънка карфица, за да са по финни дупчите. :kissyou:

:rainbow:Добро утро и благодаря за похвалите!:kissyou:
Новички!Пресни ,пресни от снощи/представяйте си ги на живо - нежност/!Дай боже утре пак да покажа!

m_rija - завиждам ти че в Пловдив имате такъв магазин!Ако можех бих се възползвала от нея!Но Плевен е тоооолкава далеко!Да,розичките са готови!поразтършувай се из галантериите или в магазините за арт материали и вярвам че ще откриеш чудни неща ,които ще са ти в помощ и допълнение към картичките!Все пак си от Пловдив,а разнообразието предполагам е голямо !:D

Големи красоти показвате :clap:

Момичета, един глупав въпрос :shy2:
По какъв начин се правят нещата с по-късите бодчета/голямо обяснение :uhhhh:/ като тази елхичка например, по напред имаше и чаши, бутилка.....Другите са ми ясни, ама тези ситничките :confused:

Последно редактирано:
През три дупчици в четвъртата. 1-4
И така понеже са издължени линии става този ефект.:idea:

Пак заповядай iasi.

Последно редактирано:
vesinko, страхотна е станала елхичката, много е нежна.
pepen, и твоите картички стават все по-красиви и по-оригинални.
И сега, за да не решите, че само гледам и мързелувам, :D най-накрая ми дойде вдъхновението да снимам коледните ми "произведения"

m_rija, аууу супер картички. Тъкмо се чудех тази свещичка на какъв цвят картон да я направя. В синьо е станала страхотна.:clap:

m_rija много ми хареса последната картичка като идея за рамчица. Свещичката и аз я имам ушита, но определено изглежда коренно различно :greeneye:. Да взема довечера поне нея да я покажа :confused:

Скоро не бях писала, но определено ви чета редовно. Почти не шия нито гоблени, нито изонит - липса на време, а и мъка ми е сковала душата - най-доброто ми приятелче от 16 години, котето ми Анди почина и..... хич не ми е до шиене. Но въпреки това аз не съм се отказала от мини играта, която сме решили да си организираме. Има вече повече участници в темата, да вземем да се разберем как и какво точно ще правим тук, за да възбудим любопитството и желанието на другите момичета и да се включат и те. Но определено мисля, че темата на играта трябва да е "Коледа и Нова и година" :gipsy:

:loveglasses:Много красота започнах да виждам!
vesinko - елхичка за чудо и приказ!

m_rija - Просто прелест!Коя от коя по- красива!Браво на тебе!Количество и качество вървят ръка за ръка!

pepi_r - съчуствам ти мила за изгубеното котенце!Знам как се чустваш,минала съм по този път!Но се стегни и давай ,ще я направим тази игра!

Да се включа и аз с нови произведения!Не са на коледна вълна ,но има време!Тези минават за поздравителни !Ще ги нося на 9!Така ме е яд че не могат да се видят на снимката като на живо!Особенно тази последната е толкова нежна в светло розово!Нямам идея защо излизат такива лилави цветове!

Абе Пепи ти направо ме смайваш :clap: Как правиш тази красота.....като дойде зимата (тя май дойде де :D)...искам частни уроци....:kissyou:

Назад