Здравейте, момичета!
Първо искам да Ви поздравя за красотите, които правите. Страхотни са! Браво и на опитните, и на начинаещите, а пък за децата - просто нямам думи. Да сте живи и здрави много години напред.
Аз се заглеждам по този изонит от съвсем скоро. За Коледа ми подариха такава картичка и аз се захласнах по нея. Порових из нета и разбрах, че това е изонит и ето ме тук. Вече имам направени 3-4 нещица с принтирани шаблони от нета. Много ми е интересно и приятно.
Четох доста назад в темата, но не цялата, защото е адски дълги. Искам да ви попитам какво правите с дупките, когато картона ви се обърне към лицевата страна? Правите ли по-големи дупки и после сс малка игла ли шиете? Някоя от вас дали е опитвала да ушие компакт диск? И още едно въпросче - към края на седмицата ще си търся материали, но незнам къде и какви. Трябват ли ми някакви специални конци? Мисля да си взема тънки и дебели, най-различни цветове. Ако някоя от вас ме ориентира за добре зареден магазин в София в района на Младостите ще съм благодарна.