Моите красоти

• Началник на темата Началник на темата sianie35
  • Начална дата Начална дата

sianie35

Гобленар
Здравейте, мили момичета!Когато за първи път посетих този форум бях изумена от прекрасните неща, които показвате тук.Тук разбрах и за гоблените на Dimenisons.За мен беше предизвикателство да се захвана с някой от тях.Може би като за начало трябваше да се заема с нещо по малко но ......страшно много ми хареса точно този-вече няколко момичета го показаха тук.Знам ,че ще се повторя след тях, но исках да споделя все пак с вас.....

Последно редактирано:
Втори Dimension

Здравейте, мили момичета .Бързам да споделя с вас втория си Dimension.След три месечен труд, счупени 2 игли, изкривени три ,преборени 5, 6 ,4, 3, 2 ката нишки, гобленов ,кръстат бод ,френски възли, контур и бод Couching, най- накрая успях да ушия един от трудните за мен гоблени.Оригинална комплектовка е и съм спазила всички инструкции по ключа.Искаше ми се някак си да ви покажа крейнинга Blending Filament-почти прозрачна нишка в комбинация с ламе как блести като коричка лед по камъните и водата ,но на снимка няма как да се види........а тези елхи направо ми взеха здравето, но пък стана истинска зимна приказка.Сега следва третия Dimension.

Горещо благодаря за хубавите думи, голям стимул е за мен.Тази вечер започвам този Dimension, в който съм влюбена ,пак оригинална комплектовка.

Това е нещо старо, което не харесвам много ,но все пак съм положила труд.

Сегa следва - Twilight Bridge , незнам дали ще продължа с Dimension после, че май се поуморих ,набелязала съм сезоните на Dome.

Последно редактирано:
Да се похваля, момичета с новите си премени-много съм доволна от резултата!Като ги видя така ми се пълни душата-забравям за труда, полаган месеци наред.Сиянието ми има светло синьо паспарту ,но е излязло на снимката бяло.Надявам се да споделите с мен радостта ми!

Последно редактирано:
Новия Дим . е този (в по-задните постове бях показала ,че почвам него).От сезоните на Доме не съм се отказала-дори схемите са готови .И аз с есента мислех да почна .Но какво да правя след като мъжо продължава да ме изненадва с Дим.:D.На човека окото му друго не хваща и аз примерно слушам:idea:!Но съм си обещала един ден на тези сезони да им видя сметката:hehe:

Последно редактирано от модератор:
Готовооооооооооо:party:! И да се похваля -този игленик ( макар и небродиран) искам да споделя с вас.Подари ми го моята приятелка fanivarna .Закупен е от чужбина и много ме трогна нейното внимание.Благодаря ти, Фани!:kissyou:

Готова съм най -накрая !Тази вода ме поумори .Съжалявам ,че няма как точно да ви покажа крейнинга, който блести по водните струйки (прилагам една макар и малко размазана снимка, на която долу горе се вижда). Уверявам ви ,че на живо е прекрасен:loveglasses:!Сега мога само да му се наслаждавам - отначало не ми допадаше този гоблен :D,но беше избор на съпруга.Е, сега вече си го харесвам много!:idea:

Готово!След шитите от златната колекция на Димейшън този ми се стори като песен:D

Станал е много красив. Поздравления! :clap: От собствен опит знам, че вече си започнала следващия. Ще чакам етапи и от него.

Весел, слънчев, цветен, абееееее.... Дименшън - как да го похваля повече!
Браво и за избора и за изпълнението! :clap: :clap: :clap:

:clap::clap::clap:Поздравления! Много слънчев и цветен:loveglasses: Оригинална комлектовка ли е ?

Благодаря ви, скъпи съфорумки:kissyou:......да ,гоблена е оригинал.

Назад