Моите творби

Много е стилно и красиво.След Лили и Роси и ти го уши.Каква красота следва след него.

Много е красиво и свежо това натюрмортче , радвам ,се че си го ушила , и иконата на Солария която шиеш е разкошна , е , по- трудничка е за шиене ,но си заслужава трудът.

Последно редактирано:
За избора между двата гоблена - притеснявам се, че ще останеш разочарована от HAED-а, като го ушиеш. Виж долната картинка от двете - тя е правена с програма и горе-долу дава как ще изглежда ушит. Бузата на жената и рамото са едни големи тъмно-зелени петна... За съжаление HAED не се справят много добре с плавните преливания на тоновете и често съм виждала такива "ефекти". Казвам само, да го имаш предвид.

Страхотни красоти има в страничката ти:clap::clap:А относно избора, аз съм за първия :idea:

Още не изпрани и не изгладени ,бързам да се похваля :) И двата гоблена са на KUSTOM KRAFT.Кончето го уших за втори път(първото го подарих на сестра ми),тигърчето току що го завърших.Кончето ми е с бод петит пойнт-панама 22 каунт-схемата е от сп.БРОДЕРИЯ.Тигърчето с бод кръстче-панама АИДА 16 каунт,конци DMC ,по оригиналните схема и ключ изпратени ми от съфорумка (не помня от коя,но и благодаря).Ето ги и тях и в понеделник отиват за рамкиране.

Много ми харесват, а това тигърче за първи път го виждам и много ми харесва. Ще чакам да го видя в рамка

Назад