ПОЛЕЗНИТЕ РУСКИ ФОРУМИ

Оле, тези трябва да ги вържат... Видяхте ли как беше аранжирано френското кафене? А имаше едни с интересни рамки, като част от гоблена. И гроздоберачката беше по оргиналната картина. М-да трудни са за стигане.
И вие момичета сте супер! Не им се давате.
А пък те са в пъти повече от нас българките, пък и територията им една такава голяма, необятна, много народности, много култури и традиции

Останаха ми очите!Браво на рускините страхотни неща са сътворили-особено ми харесаха гоблените ,чиито рамки са част от тях.

изложба

Много красота много нещо!
Благодаря от сърце,че ни я показа.
Много сме си талантливи ние славяните!

Благодаря,че сподели с нас тази красота!
Вече три пъти я разглеждам и все откривам нови и невероятни неща!
Ненадминати са наистина рускините!

Може ли някой да каже какво става с този сайт fanstitch.ru ?

Ами по едни време имаше условие да си качил определен брой схеми/ или нещо такова беше/, за да можеш да сваляш, не ставаше като преди само да напишеш мнение и благодарност.По този повод аз лично от доста време не съм влизала. Не знам сега има ли някаква промяна.

Имах регистрация в rukodelie.devichnik.ru но не съм влизала повече от година. Сега не мога да си възтановя регистрацията, а при нова изискват да се отговаря на даден въпрос. Ето тук се вижда
http://rukodelie.devichnik.ru/index.php?app=core&module=global&section=register
Някой знае ли как трябва да се отговори? :confused:

Я люблю свою лошадку,
Причешу ей шерстку гладко,
Гребешком приглажу хвостик
И верхом поеду в гости.

Май въпросът се променя непрекъснато,и не знам дали е този ...Аз като щракнах ми излезе началото на това стихче.

Здравейте, днес за пореден път дадох линк към един руски торент, от който редовно си записвам схеми, а има и поредици на списания със схеми. Архивите са големи и понякога е трудно да ги пратиш някому дори и на части. В торента трябва да се регистрираш, става много лесно. След това в раздел КНИГИ И ЖУРНАЛИ търсите КОЛЕКЦИОНИРОВАНИЕ, УВЛЕЧЕНИЯ И ХОББИ и там Вышивание. Нататък е лесно - има 23 стр. с архиви. Избирате си нещо и кликвате. Излиза нов прозорец и може да се види какво включва файла - натискате список файлов под дискетката от дясно . Ако искате да теглите натиснете скачать торент.
За да се изтегли файла трябва да имате инсталиран някакъв торент на компютъра си. Теглите както се тегли музика и филми.
Надявам се, че ще съм полезна с тази информация. Ако имате проблеми - пишете.:-|
Не забравяйте да натиснете клавиша СПАСИБО.
http://rutracker.org/forum/index.php

mamanushi Благодаря! :kissyou:Големи красоти има там, дръпнах един файл с 250 цветя. Три живота няма да ми стигнат а са просто вълшебни!

Имах регистрация в rukodelie.devichnik.ru но не съм влизала повече от година. Сега не мога да си възтановя регистрацията, а при нова изискват да се отговаря на даден въпрос. Ето тук се вижда
http://rukodelie.devichnik.ru/index.php?app=core&module=global&section=register
Някой знае ли как трябва да се отговори? :confused:

Направи си нова с друг мейл. Преди време и на мен ми се случи и като не успях с въпроса, направих си друга регистрация с нов мейл..........

Назад