makrat Гобленар 31 Октомври 2010 #23 Браво, браво:clap:! Много труден ми изглежда този гоблен, а ти си толкова бърза!
rodich 31 Октомври 2010 #25 Много бързо се справяш, почти на финала си Този модел е поредното доказателство, че комплектовките на Златно руно си струват :yes: Успех!
Много бързо се справяш, почти на финала си Този модел е поредното доказателство, че комплектовките на Златно руно си струват :yes: Успех!
Гинева 31 Октомври 2010 #26 Поздравления! Много си напреднала! Скоро май ще го видим готов1 Успех! :clap:
antonia 31 Октомври 2010 #30 :-|, но ако не сте вие, няма скоро да го завърша, независимо, че много го харесвам. вие сте голям стимул:kissyou:
:-|, но ако не сте вие, няма скоро да го завърша, независимо, че много го харесвам. вие сте голям стимул:kissyou:
antonia 8 Ноември 2010 #31 отчитам се преди да съм заминала на гости за 1 седмица-това е до сега, а като се прибера, ако има напредък пак че се отчета
отчитам се преди да съм заминала на гости за 1 седмица-това е до сега, а като се прибера, ако има напредък пак че се отчета
antonia 11 Декември 2014 #32 след като видях, че не съм показала края на разходката, я представям след години, но не съм я завършила сега, а отдавна. рамкирана ще я покажа в творбите::idea:Преглед на прикачен файл 177054 Последно редактирано: 11 Декември 2014
след като видях, че не съм показала края на разходката, я представям след години, но не съм я завършила сега, а отдавна. рамкирана ще я покажа в творбите::idea:Преглед на прикачен файл 177054