схеми на гоблени леврон

Ами отиваш някъде, където правят ксерокопия и им казваш да ти преснимат всичко на формат А3 Те си знаят работата. Така всеки лист ще ти стане 2 пъти по-голям. Свекърва ми също шие 1 Леврон и така й ги увеличих, защото й бяха твърде ситни.

Леврон имат чудесни картинки,но дали и гоблените им са сполучливи,трудоемки ли са?Имам молба към всички,ако някой е изработвал нещо тяхно,нека да го покаже и сподели мнение.Благодаря ви предварително:kissyou:

Шила съм Маргаритки,стават едно към едно.Можеш да го видиш в сайта им на готови гоблени.Трудни са спор няма,но нали затова го правим. :-)

Гоблените на "Леврон" са много сполучливи, но и доста трудни, с много единични бодове. Но се получава много добър резултат. Успех!

Фирмата гобленсет работи с конци които се правят специално за тях. Тоест ти номер и марка конец няма откъде да намериш. Има друг вариант - да търсиш схемата в рм вариант или ключ върху който са посочени съответствия с някоя марка конци. Можеш да пуснеш снимка на гоблена в Заявки и да помолиш ако някой го има в рм или да има ключ към гоблена да ти го прати.:confused:

Групата на дечицата ми в градинката е "Детелинка".Много ми харесва гобленчето с детелинка и калинка и подковичката,като схема.Много благодаря!
suny76@abv.bg

Здравейте на всички и в тази тема. Много съм запленен от един гоблен на Леврон, зодия Везни. Много искам да го ушия за моя близка приятелка и исках да попитам дали някой знае от къде мога да си купя този гоблен и също ако има и с други зодии бих ушил за себе си моята зодия.

Назад