Вижте какво правят полякините

• Началник на темата Началник на темата mamanushi
  • Начална дата Начална дата
Направо се втрещих! Относно съединяването - предполагам че ще ги зашият и ще стане едно огромно пано, което ще краси някой музей и ще буди възхищението и възторгга на посетителите. Благодаря ти mamanushi, че сподели с нас тази красота.:kissyou:

Майко мила, изгубих ума и дума:uhhhh: . Просто невероятно:confused::clap::clap:
Завиждам им за постоянството и времето, което могат да отделят.
Колко ли време им е отнело?

В един от предните постове писах, че една от тях е шила 1 г. и 5 мес. Предполагам горе-долу по толкова. Все пак всеки шие различно бързо и зависи от времето, с което разполага. Нямаше повече информация, иначе щях да се опитам да я преведа.:-|

Невероятно е! Голяма красота! :clap::clap::clap:
Ето това е гобленарското изкуство, правят се невероятни неща!
Това е огромен труд! Браво на тези жени! Ще го гледат години наред много хора! :clap::clap:

Не знам как се нарича това чувство,което ги е накарало да пресъздадат в образ ,цвят и бод картина от една величествена битка в тяхната история.Това ,което са направили ги нарежда сред най- известните световни творци и трудът им не може да не се оцени подобаващо. :-|Поклон, а аз направо онемях като разгледах това,което са направили за страната си .Удивление е една идея да се осъществи от толкова много хора и да изглежда направено сякаш от един човек. Велико е!:clap::clap::clap:

Настръхнах.Нямам думи с които да изразя чувства си.Това показва величието на един народ и общество.И благородно им завиждам.

Сташно съм впечатлен , тованаистина е приказно нещо , благодаряти за тази информация , грандиозно и страшно красиво
:clap:

Наистина е велико.Мамо Нуши дадена е някаква безплатна версия за програмата, и аз я изтеглих.Нещо да знаеш за нея.Сигурно не е пълна или е само да се види как се работи.

Ще видя какво представлява, само я видях като програма - нямах време да се заглеждам.:-|

Това, което си изтеглила е демо версия - само за запознаване с програмата. Има и хоби версия и търговска версия. Те са платени. И отново си рекламират големия гоблен, наистина колосален труд.:clap:

браво!

... и аз съм много впечетлена! Благодаря на mamanushi, че сподели тази "находка" с нас!

СТРАХОТНО!ТОВА СТО ПРОЦЕНТА ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС!
АЗ ТОКОВА ЧУДО НА ЧУДЕСАТА НЕ СЪМ ВИЖДАЛА!:shock::shock:
ВЪЗХИЩЕНИЕ И ПОКЛОН!:clap::clap:

И аз се чуствам като Вас-без думи! Шапка им свалям! Ние дали можем да сътворим нещо подобно???

Боже,колко е голям!Но и е красив!!!!Даже по ми харесва от оригиналната картина. Мама Нуши,колко човека са го шили?

Аз също си задавам този въпрос.Ние дали бихме могли да направим нещо подобно и какво ще е то. Богата ни е историята.:loveglasses::idea:

Назад