ТРЕТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА

• Началник на темата Началник на темата TDK
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Бихте ли информирали слушателите си, които току що включват радиоприемниците си, кога е крайния срок за записване за мроприятието :)

А и за феновете на Скорпионс, ще можем да ги слушаме от хотела.... ако искаме - съвпадат по дата две ВЕЛИКИ събития! :party:

Записвам себе си и майка ми за присъствие без нощувка, като до 2-3 дни ще пиша ще дойдем ли със сигурност, тъй като тогава излиза графикът ми за работата

Графикът е готов.Идваме и ние!!!!!!!!!!Без нощувка.

Последно редактирано:
Съобщение:

Здравейте, момичета!:kissyou:

Работилничката за баджове затваря на 05 октомври 24:00 часа вечерта!

Последно редактирано:
За голямо съжаление ще бъда в Германия по времето на срещата :(
Но желая на всички, които отидат да прекарат страхотно и от мен специални поздрави за всички присъстващи!!! :kissyou::kissyou::kissyou:

И vilifuriata от Варна ще дойде на срещата, без хотел.
моля да се прибави в списъка.
Варненци май сме най-многобройната група - 10 човека.:idea:

А на мен ми е странно какво става в Сливен... Как така нямат нито един представител?

Ехо, Сливен!

Заповядайте!

Аз имам въпрос, ще има ли проблем, ако феновете които ще дойдат с мене не са един, а двама или трима???

Ух, аз тъкмо почти бях събрала кураж да дойда да се запозная с всички ви, но едни планове така се завъртяха, че няма да съм в София, ще се върна в неделя вечерта (мисля) :( Не ми върви тази есен, и Флората в НДК изпуснах за един ден...
Приятно прекарване на всички, а пък аз по същото време ще пазя бургаско от това да не остане без гобленарско присъствие :)

Приятно прекарване на всички, а пък аз по същото време ще пазя бургаско от това да не остане без гобленарско присъствие :)[/QUOTE]

:D Ох, аз като гледам, то бургаско наистина ще ''остане'' без гобленарки, нали само две са се записали.
:smokin: Момичета, искате среднощен купон, но май ще трябва да не се затваря ресторанта, видяхте ли какви са малки стаите. Както каза Doris, апартамент е най- добрия вариант. :D
Тъй като съм раздвоена къде да отида вечерта, записвам се за хотел.

Последно редактирано:
...
:smokin: Момичета, искате среднощен купон, но май ще трябва да не се затваря ресторанта, видяхте ли какви са малки стаите. Както каза Doris, апартамент е най- добрия вариант. :D
Тъй като съм раздвоена къде да отида вечерта, записвам се за хотел.
Стаите са малки, затова пък към тях има приложени коридори...

Стаите са малки, затова пък към тях има приложени коридори...
Хахаха ама де не мислите да спите в коридора или няма да можете да стигнете до стайте .Е тогава ще падне смях :D:party::kissyou:представям си ви налягали в коридора :bong:

:confused: Аз не разбрах-някоя от Вас има намерение да спи, така ли? :confused: Мин год ми се размина безсъницата, ама в пловдив май не спахме...

Нямам търпение вече, момичета! :idea:Ако можех да заспя до 9-ти....:D Какво спане? Кой говори за сън? :lady: :D

Последно редактирано:
Здравейте ,снощи писах на лични на TDK и пуснах мейл на rostso,за да запиша мен- Navara и kaktos456 за националната среща.Трябва ли по някакъв друг начин да го направя ?

Весело изкарване на на всички момичета на Третата национална среща,аз за съжаление няма да мога да присъствам този път...очерта ми се една екскурзийка в Европа.

Статус
Not open for further replies.
Назад