ТРЕТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА

• Началник на темата Началник на темата TDK
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Момичета, отговаряме на въпросите!

До този момент са ясни цените на нощувките и са добавени към първото съобщение!

Вечеря ще има - как без вечеря! Нали тогава ще е КУПОНА! Но на този етап все още не можем да ви дадем точна цена!

А по въпроса за програмата - тявсе още е в процес на създаване!:idea:

И мен ме пишете, надявам се да няма произшествия и да дойда. :)

имам един въпрос към организаторите-дали ремонтираха хотел Плиска? Защото познати,които са отсядали в този хотел,казаха,че е много мизерен.Извинявам се за въпроса

:DОрганизаторите ли дали ремонтираха хотела ?
В Сливен бях съгласна да спя закачена на лифта, в София може и в подлеза до "Плиска"!А пък може и една шпакловка да му направим на стените...
Шегувам се!
София обмисля от доста време вариант за гостоприемството си, и то по начин , да е по джоба на народа.

:DОрганизаторите ли дали ремонтираха хотела ?
В Сливен бях съгласна да спя закачена на лифта, в София може и в подлеза до "Плиска"!А пък може и една шпакловка да му направим на стените...
Шегувам се!
София обмисля от доста време вариант за гостоприемството си, и то по начин , да е по джоба на народа.

:D :D :D maleks, тази събота сме организирали една ударна бригада,
я мини през темата за софииските срещи да кажеш да те чакаме ли :idea:

п.п. Сега сериозно, до колкото знам стаите са ремонтирани и за тази цена са супер,
а и нали не се събираме за да стоим в тях.

Последно редактирано:
Малекс, щом се справихме с лифта, ще се справим и с подлеза :D
Записвам се и аз

Не се притеснявайте, момичета, ще донеса палатката за тези които не искат в хотела! Шест човека поне могат да спят в нея!:D Ама и аз кво се изказвам като още не съм се записала... :confused: Нищо де и да не дойда ще ви изпратя палатката! :idea:

Мисля, че софиянки също трябва да се запишем като бройка, позволявам си да запиша тези, на които им знам никовете,

1. TDK,
2. ducky,
3. Elli,
4. Tooth,
5. Ivanichka
6. Biskvitka,
7. кроти,
8. Shebek1733,
9. sunnyto,
10. ralli,
11. rossko,
12. rostso,
13. kati31,
14. lucy,
15. veny + ФЕН ,
16. kristina,
17. i.p.stamenova,
18. nina55 ,
19. Verche_98,
20. Савка,
21. veronichka,
22. irena gemini,
23. keikal,
24. esstef4e + ФЕН,
25. abi1004,
26. Masha + дъщеря,
27. Росица Бакалова,
28. Елена Балабанова,
29. lilipi1970,
30. mladenka

На срещите идват повече девойки, дописвайте се , софиянки!
:kissyou:

Последно редактирано:
Моля момичетата от София, които смятат да дойдат на срещата, но не са ангажирани с организацията и, също да заявят присъствието си:rezando: Предварително им благодаря:kissyou:

Имам къде да отседна, но зная,че купона продължава и след ресторанта, особено с приятелите на Дорис :D, така че....

записвам се за хотел.

Имам къде да отседна, но зная,че купона продължава и след ресторанта, особено с приятелите на Дорис :D, така че....

записвам се за хотел.
То и аз има къде да отседна,но .... от Сливен има несвършена работа!

То на братята май все не им идва реда - като усетят повечко мадами и се затварят:D:D:D
Дано в столицата да им се отвори капачката ;)

Днес, най-накрая разбрах кои са приятелите на Дорис!:gipsy:

А от есента се чудя ли, чудя!:(

Танче , аз мислех че всички ве4е знаят:D В Сливен останаха "неуважени", обаче се множат!:idea: А и Малекс е приготвила много красива покривчица , така че ще те запозная лично!:wine::D:kissyou:

Статус
Not open for further replies.
Назад