ТРЕТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА

• Началник на темата Началник на темата TDK
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Супер си беше отвсякъде :clap:
Софиянки се предтавиха блестящо. Скромно да кажа че отмъкнах някоя и друга награда покрай игрите - късмета ми работеше:D А и подаръчета доста се насъбрха - една чанта в повече на връщане....
Сега съм си пуснала емисията и разглеждам снимките и все едно съм отново там.

Малекс пътуването с 22 ще си остане завинаги яркото ни пътешествие из София - никой друг не разучи околностите като нас :gipsy:

Деничкеееее има кодекс и за теб, временно ще го пазя у дома :kissyou:

За момичетата от София БРАВО!
Показали сте прекрасни гоблени и както разбирам всички са много доволни.
Но не виждам стъпките на влашкото хоро:idea:И какво е ставало в късните часове.:confused:И това е интересно дайте да видим снимки тези които пропуснахме срещата
И кой поема щафетата за догодина.

Благодаря за снимките.
Благодарение на тях успях макар и виртуално да присъствам на това чудесно събитие.

Здравейте милички и от мен още не мога да се отърся от емоцията около срещата с толко готини момичета се запознах и се сприятелих .Страхотни сте всички,като че ли сме се познавали винаги .Нямам търпение да се срещнем отново:kissyou::kissyou::kissyou: .А сега малко снимки и от мен http://shebek1733.snimka.bg/holidays/treta-nacionalna-sreshta.540264
:party: :flowerlove:

И аз да изкажа благодарности на организаторките-софиянки-БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА!Всичко беше страхотно-подаръците-много и интересни,емоциите-много и положителни,запознанствата-много и страхотни!Абе беше си СУПЕР!

Но не виждам стъпките на влашкото хоро:idea: малко се затруднихме с влашкото затова започнахме с Бялата роза
И какво е ставало в късните часове.:confused: тогава братята влизат в действие и снимките не са препоръчителни :greeneye:
И кой поема щафетата за догодина.
Сисак обеща че ще е в Търново - стягай се :kissyou:ще ти дойдем на крака :D

Сисак обеща че ще е в Търново - стягай се :kissyou:ще ти дойдем на крака :D

Е това последното много ми хареса.Ще Ви чакам с нетърпение.Поляната до дома е ограмна има място за много палатки и със сигурност ще научим влашкото хора.:D

За всички момичета,които се постараха да направят деня изпълнен с емоции-Благодаря!:kissyou:На мен лично деня ми горе-долу започна на Пазаджишкия Шел и горе-долу там свърши.:D
За подаръците-освен всички красоти които получих от момичетата:kissyou: и на мен ми провървя-спечелих си комплектче от Росица Бакалова и на заровете от Коутс гобленче на Роял париж.Късметлийки сме си пловдивската група.
Радвам се,че прекарах този ден с всички вас,момичета от цяла България.:kissyou:

След толкова много снимков материал се чувствам,че все едно съм била с вас:kissyou: браво момичета страхотна среща е било:kissyou:

Здравейте,момичета получила се е страхотна среща ,личи си от снимките и коментарите ви.Кодекса на гобленарите е супер :clap:на авторките.

За всички момичета,които се постараха да направят деня изпълнен с емоции-Благодаря!:kissyou:На мен лично деня ми горе-долу започна на Пазаджишкия Шел и горе-долу там свърши.:D
За подаръците-освен всички красоти които получих от момичетата:kissyou: и на мен ми провървя-спечелих си комплектче от Росица Бакалова и на заровете от Коутс гобленче на Роял париж.Късметлийки сме си пловдивската група.
Радвам се,че прекарах този ден с всички вас,момичета от цяла България.
Нали и двете спечелихме свирчовци от Бакалова :D :kissyou:

Голямо благодаря на организаторките на това прекрасно събитие :flowerlove:Щастлива съм че можах да се запозная лично с повечето съфорумки ,и най вече с да си поговорим и обменим опит.Благодаря за прекрасните подаръци :clap:
Специални благодарности за разходката на ducky :kissyou::flowerlove:

Момичета, ето и обещания снимков материал, който е доказателство, че срещата ни бе чудесна. На всички, които са уловени в моите кадри и на тези, които не съм успяла много, много :kissyou: и БЛАГОДАРЯ ВИ за прекрасните мигове изживяни с Вас :flowerlove:
http://vasas.snimka.bg/tapestries/nacionalna-sreshta-oktomvri-2010-g-sofiya.540467

Статус
Not open for further replies.
Назад