Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Сисак обеща че ще е в Търново - стягай се :kissyou:ще ти дойдем на кракаНо не виждам стъпките на влашкото хоро:idea: малко се затруднихме с влашкото затова започнахме с Бялата роза
И какво е ставало в късните часове.тогава братята влизат в действие и снимките не са препоръчителни :greeneye:
И кой поема щафетата за догодина.
Сисак обеща че ще е в Търново - стягай се :kissyou:ще ти дойдем на крака![]()
Е това последното много ми хареса.Ще Ви чакам с нетърпение.Поляната до дома е ограмна има място за много палатки и със сигурност ще научим влашкото хора.![]()
Нали и двете спечелихме свирчовци от БакаловаЗа всички момичета,които се постараха да направят деня изпълнен с емоции-Благодаря!:kissyou:На мен лично деня ми горе-долу започна на Пазаджишкия Шел и горе-долу там свърши.
За подаръците-освен всички красоти които получих от момичетата:kissyou: и на мен ми провървя-спечелих си комплектче от Росица Бакалова и на заровете от Коутс гобленче на Роял париж.Късметлийки сме си пловдивската група.
Радвам се,че прекарах този ден с всички вас,момичета от цяла България.
Ей Веси това ми харесва но зависи в какво ще се надсвирваме:idea::gipsy::greeneye:Ще правим дует с Шебечето.Може и да се надсвирваме.![]()