Може ли?

• Началник на темата Началник на темата esoess
  • Начална дата Начална дата
Благодаря на Radi,iasi, Ge4i1970 и mimiko и още две момичета,които откликнаха на молбата ми/ще ме извинят,че не ги разпознах по ник-овете им/- момичета златни сте-здраве и щастие желая на всички ви.

Последно редактирано:
Момичета никога не съм шила на неразграфена панама но сега си харесах един гоблен и искам да го ушия така. Изчетах вашите мнения но неразбрах как да си определя големината на панамата :confused:. Когато е разграфена броя квадратите а така как става.
Имам и още един въпрос, как се тегли от goblenset.ro. Трябва ли да имам регистрация или това е само онлайн магазин :(.

Най-добре е да имаш парче панама по-голямо- ако си купила на метър - може да оставиш от единия край и отдолу по няколко см и да започнеш да си отмерваш квадратчетата. Аз например само маркирам всеки 10 квадратчета от едната страна и от долу и после си отмервам см еднакви за отгоре и от останалата страна. Отбелязвам ги с маркер отмиващ се , не с молив или химикал, защото не се изпира после. Така може да се шие, но зависи от схемата, напр. На Вервако може спокойно да ги шие така. Аз последните си няколко гоблена на кръстчета ги ших така и не съм се бъркала в схемата. Свиква се. Желая ти успех в шиенето!:kissyou:

Най-добре е да имаш парче панама по-голямо- ако си купила на метър - може да оставиш от единия край и отдолу по няколко см и да започнеш да си отмерваш квадратчетата. Аз например само маркирам всеки 10 квадратчета от едната страна и от долу и после си отмервам см еднакви за отгоре и от останалата страна. Отбелязвам ги с маркер отмиващ се , не с молив или химикал, защото не се изпира после. Така може да се шие, но зависи от схемата, напр. На Вервако може спокойно да ги шие така. Аз последните си няколко гоблена на кръстчета ги ших така и не съм се бъркала в схемата. Свиква се. Желая ти успех в шиенето!:kissyou:

Благодаря за разяснението. В момента всякакви разяснения са ми от полза. А за румънския сайт знаеш ли нешто.

Румънският сайт мисля е само онлайн магазин.А колкото до размера-зависи на каква панама го шиеш.Можеш да си го сметнеш- бр.бодове Х 2,54 /каунта на панамата/например ако е 100 бода на 16 каунт- 100Х2,54/16.Дано си разбрала:idea:

Благодаря. Малко сложно прозвуча но въпроса е веднъж да го направиш а аз съм решена да опитам.:idea:

Може ли някой да ми каже как да разархивирам един файл свален от Гоблените.инфо. Свалих си Сикстинската мадона но когато риших да я разархивирам ми искаше парола. Някой знае ли какво ми иска , платен SMS с който да ми пратят парола или регистрация. :confused:

Има програми за премахване на пароли. Ако го пуснеш, напр. в dox.bg, може да пробвам да я махна, макар да не обещавам, че със сигурност ще стане.

Как е заглавието на файла, едно време имах паролите, обаче са се затрили, иначе познавам онлайн авторката на сайта, може да и пиша.

Може ли някой да ми каже как да разархивирам един файл свален от Гоблените.инфо. Свалих си Сикстинската мадона но когато риших да я разархивирам ми искаше парола. Някой знае ли какво ми иска , платен SMS с който да ми пратят парола или регистрация. :confused:

Не се изискват пари

Ето всичките пароли. Не помня с коя буква започва архива, който си свалила

За започващите с АА или, която и да е цифра паролата е

6-fs5n8nhs53&/wt532

с BB
IYNwdUHo=jO8B//zTVlcI3NLd8PYrH9AEJ9V6

с CC
5v@jXbSlnBTg@RH62RKHQ4ICSq/Yd&iA9″4Fsm,7UQ9Xc3hBh3

с DD
10@!880X%zs4u<l1qGNmwO2.nsO;z9V-S7o1BcIf3@9=

….EE
?MK;yesIon:nZ“6MkbwMyZ$oGcGHeoCaSSG6′hVhFff4pFxXiF

….FF
ulEq229Xjr7z!QTnbUak4o4EbS’bypO5x!9wb74k4xwK9G94hQ

…GG_
6Zn1l?h@k64R8FX3X3D9b7VvQPJV/X&Ub.AuqnB4LY73osf0@0

:idea: Илиана има страхотен пренабор на Сикстинката мадона.Аз ших моята по нейния пренабор.Помоли я на лични да ти изпрати схемата.
Гоблена наистина си заслужава труда!:clap:

Назад