Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Най-добре е да имаш парче панама по-голямо- ако си купила на метър - може да оставиш от единия край и отдолу по няколко см и да започнеш да си отмерваш квадратчетата. Аз например само маркирам всеки 10 квадратчета от едната страна и от долу и после си отмервам см еднакви за отгоре и от останалата страна. Отбелязвам ги с маркер отмиващ се , не с молив или химикал, защото не се изпира после. Така може да се шие, но зависи от схемата, напр. На Вервако може спокойно да ги шие така. Аз последните си няколко гоблена на кръстчета ги ших така и не съм се бъркала в схемата. Свиква се. Желая ти успех в шиенето!:kissyou:
Може ли някой да ми каже как да разархивирам един файл свален от Гоблените.инфо. Свалих си Сикстинската мадона но когато риших да я разархивирам ми искаше парола. Някой знае ли какво ми иска , платен SMS с който да ми пратят парола или регистрация.![]()
Може ли някой да ми каже как да разархивирам един файл свален от Гоблените.инфо. Свалих си Сикстинската мадона но когато риших да я разархивирам ми искаше парола. Някой знае ли какво ми иска , платен SMS с който да ми пратят парола или регистрация.![]()