Моного, много скромно

• Началник на темата Началник на темата STOP-73
  • Начална дата Начална дата
Реших и аз да се представя в "Мойте творби".

Последно редактирано:
Може да е скромно но е хубаво,много силно начало.Браво на теб.

Може да са малко,но са много,много хубави, а някои доста трудни.:clap::blueflow:

:clap: Бройката не е от значение, много са ти хубави. И тая маска на черна панама...... мноооого ми хареса :idea:

И аз съм на същия хал като тебе-с малко,но в дълбокото! Така, че имаш моята подкрепа и ще чакам да видя още!

Страхотни са гоблените, които си ушила до сега. Всички сме започнали със малко, така че продължавай да твориш красоти.

:kissyou:

Маската на черната панама е станала разкошна. :clap:
А за това, че били малко на брой.... всички са почнали от малко, а ти си скочила в дълбокото с големи и сложни модели. Пожелавам ти повече време за любимото хоби и бързо увеличаване на колекцията :kissyou:

Не е скромно, гоблените нито са малки, нито са лесни. :) А при това и е доста обещаващо, не те е страх от различните бодове и панами, ще очакваме още красоти от теб :clap:

Много ме впечатли последният гоблен-маската. И най-вече идеята за цвета на панамата, страхотен е станал! И разбира се и другите ти гоблени са хубави!:clap::clap::clap:

:clap::clap: Много, много скромно..........момиче, нали?
Сложни гоблени и тази тъмна панама. Страхотна си.

Blagoda, Vi za okuragitelnite otzivi i milite dumi. Za men tezi pohvali sa predizvikatelstvo za zaposhvane na po-golemi ili po-slogni modeli. Goblenite na biala i sherna osnova sa mi po shemi polusheni ot foruma. Mnogo ste mili i otzivshivi, savetite i spodelenia ot vas opit mnogo mi pomagat!

Ето най-новото.
Много благодаря на zdrave, затова, че отговаряше на всичките ми въпроси!:blueflow:

Назад