Гоблените на drmagi

• Началник на темата Началник на темата drmagi
  • Начална дата Начална дата
:-| Олеле едва си намерих страничката ;доста прах се е посъбрал но сега ще ви покажа върху какво съм се трудила в последно време

Сватбен танц на Vervako

Tова е подарък за сватбата на наши приятели-мисля ,че стана сполучливо,нали?...Поне си мисля,че ще е оригинален подарък.:gipsy:

Молитва за дома

Това са последните две молитви изработени от майка ми-една за моя дом и една за дома на мама и татко:

Moмичета бързам да ви се похваля,от както дъщеря ми е на "бабин дом" КПД-то ми се повиши и ето го и резултатът: Надявам се да ви хареса.

Aнгелче на Vervaco

:uhhhh: едва си намерих страничката. A това е новото ми попълнение към колекцията от графики на Vervaco

Mишлета на Lanarte

A това май ще ме накара да ушия и другите мишлета от тази серия на Maria Scharrenburg

Eдва си открих страничката-толкова отдавна не съм завършвала нещо Това е послeдния дребосък,който изработих и ще чака за рамка

Последно редактирано:
Коте и куче в обувка

Тези двете животинки съм ги правила за подарък на моя приятелка.Има и още няколко гоблена които след малко ще ви ги покажа.Едва днес се сетих като съм в тях да ги снимам и да ви ги покажа

Коне на водопой

Този съм го шила за приятели-нали има поверие ,че във всякя къща трябва да има коне,за щастие.И понеже го ших за себе си го повторих и за тях;а те имаха и куче,което досущ приличаше на това от гоблена:D

Момиче на плажа

А това момиче също съм го шила за себе си и го повторих и за тях,но в малко по-тъмна цветова гама,за да не ми е скучно да шия едно и също

Свята нощ

А този съм шила само детайлите-майката на моята приятелка го беше зашила преди 20-тина години,беше изгубила схемата и конците и аз намерих схема от Милена стил и си "съчиних"лицевите цветове и го довърших.При така стеклите се обстоятелства мисля,че се получи прилично.Но аз много мразя да оставя нещо започнато и недовършено.

Oрхидеи на RIOLIS

Това е последният ми ушит гоблен;бях забравила колко е хубаво да се шие на черна панама-не е много шиенето ,а ефекта е страхотен:gipsy:.Сега съм на вълна "черна панама" и съм започнала натюрмортите от новия каталог на Риолис-като ги завърша и тях ще ви покажа.

Това е първия от тройката натюрморти на Риолис."Грабнаха" ме и реших да ги ушия-сега се мъча на втория,но се надявам скоро да ви го покажа и него.За третия малко ще почакам,но и той ще стане....

Назад