Тези двете животинки съм ги правила за подарък на моя приятелка.Има и още няколко гоблена които след малко ще ви ги покажа.Едва днес се сетих като съм в тях да ги снимам и да ви ги покажа
Този съм го шила за приятели-нали има поверие ,че във всякя къща трябва да има коне,за щастие.И понеже го ших за себе си го повторих и за тях;а те имаха и куче,което досущ приличаше на това от гоблена
А този съм шила само детайлите-майката на моята приятелка го беше зашила преди 20-тина години,беше изгубила схемата и конците и аз намерих схема от Милена стил и си "съчиних"лицевите цветове и го довърших.При така стеклите се обстоятелства мисля,че се получи прилично.Но аз много мразя да оставя нещо започнато и недовършено.
Това е последният ми ушит гоблен;бях забравила колко е хубаво да се шие на черна панама-не е много шиенето ,а ефекта е страхотен:gipsy:.Сега съм на вълна "черна панама" и съм започнала натюрмортите от новия каталог на Риолис-като ги завърша и тях ще ви покажа.
Това е първия от тройката натюрморти на Риолис."Грабнаха" ме и реших да ги ушия-сега се мъча на втория,но се надявам скоро да ви го покажа и него.За третия малко ще почакам,но и той ще стане....