Гоблените на drmagi

• Началник на темата Началник на темата drmagi
  • Начална дата Начална дата
A ето това са моите гоблени.Аз казвам за тях,че са "паметник на моята лудост"/Шиенето ме е спасявало в трудни за мен моменти,така се "изключвам"от действителността и забравям за проблемите/Това е моята почивка.http://drmagi.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.514702.19469790

Подаръците за Гери

Това е единия от подаръците за моя приятелка

Последно редактирано:
Подаръци от мама

А следващите са подаръци от майка ми за мен

Последно редактирано:
Подаръци за леля ми

На тези двата рамките са подаръка на леля за ЧРД и заминават за Добрич,иначе си ги е шила леличка(така я наричам аз) А малко по-късно този месец ще покажа какво съм подготвила за подарък за мама-тя има юбилей януари месец.Сега съм ги дала за рамки

А бях забравила за тези графики на Вервако,които ших по новогодишните празници,но сега им дойде времето за рамки.Шити са по схеми от форума-благодаря на всички момичета,които са ми помагали със схеми:kissyou:

Последно редактирано:
Този св.Георги ми го подари мама за откриването на кабинета през далечната вече 2003 година

Последно редактирано:
A малко след това мама ми уши и подари и св.Николай Чудотворец

Последно редактирано:
Подаръците за юбилея на майка ми

Тези страхотни баби и дядовци уших за 60-годишнината на майка ми(бях ги харесала преди 2 години тук във форума),а схемите са от вас момичета.Благодаря ви.А сега ги виждате топли,топли взети от рамка.

Графика на Вервако

А това е последното попълнение(засега)от графиките на Вервако,за стаята на дъщеря ми.Kазвам за сега,защото имам и други запланувани графики,но ...

Последно редактирано:
Kрасива есен

А това е последното ,което завърших токущо.Нямах търпение да се похваля,дори не е гладен,а след нова година ще ви го покажа и с рамка.Красива есен от Галерия бродерия 11/2009

Христос с кръста

Това е последния ми гоблен за 2010 година и е за подарък на мой приятел

Коминочистач

А това е първия ми гоблен за 2011-дано да е щастлива и късметлийска за всички

Последно редактирано:
Назад