Ето и езерото, което се движи със скоростта на охлюв. Бях изоставила шиенето дълго време, наскоро започнах пак, но отново дойде сесия и пак няма време за шиене, но реших да покажа до къде съм стигнала. Подготвям следващото начинание, така че ще побързам :kissyou:
страшен гоблен , той е в плановете ми за някои път да го ушия
получава се супер, никои няма да знае за колко време си го ушила един ден като ти виси на стена в рамка
Ето и новото ми начинание - "Живота край реката". Готова комплектовка е от Елеана гоблени, 36 цвята конци Розаче, кръстат бод. За пръв път шия кръстат бод, та срещам някой затруднения, но се надявам да се справя :idea:
Многообещаващо начало, но щом Илиана го е комплектовала, резултата ще е много добър. На каква панама го шиеш? От снимката ми се струва че е българска неразграфена, кръстче на всяка нишка? Не се бой от кръстчетата, лесни са, ще се справиш.
Какво правите тука, бе!? Страшна скорост на шиене развивате. Направо ме изумявате. Това сигурно е заради Петата национална среща. Браво, поздравявам Ви!
Гобленчето става много хубаво, а тези патета и гъсока са направо като живи. Още малко и ще ме клъвнат. Браво, страхотно!:clap::kissyou::clap: