Планинско езеро - Ани

• Началник на темата Началник на темата BaMbIto
  • Начална дата Начална дата
Ето и езерото, което се движи със скоростта на охлюв. Бях изоставила шиенето дълго време, наскоро започнах пак, но отново дойде сесия и пак няма време за шиене, но реших да покажа до къде съм стигнала. Подготвям следващото начинание, така че ще побързам :kissyou:

Много е красиво, запази ми място на това езеро за горещите дни на лятото :D :clap: :clap:

страшен гоблен , той е в плановете ми за някои път да го ушия
получава се супер, никои няма да знае за колко време си го ушила един ден като ти виси на стена в рамка

Много е красив пейзажа. Не че другите ти гоблени не са, но той се откроява.

Ето и новото ми начинание - "Живота край реката". Готова комплектовка е от Елеана гоблени, 36 цвята конци Розаче, кръстат бод. За пръв път шия кръстат бод, та срещам някой затруднения, но се надявам да се справя :idea:

Многообещаващо начало, но щом Илиана го е комплектовала, резултата ще е много добър. На каква панама го шиеш? От снимката ми се струва че е българска неразграфена, кръстче на всяка нишка? Не се бой от кръстчетата, лесни са, ще се справиш.

Много по красиво от картинката.Но резултата при Илиана няма как да бъде друг.Много ми харесва.:clap::clap::clap:

Какво правите тука, бе!? Страшна скорост на шиене развивате. Направо ме изумявате. Това сигурно е заради Петата национална среща. Браво, поздравявам Ви! :confused:
Гобленчето става много хубаво, а тези патета и гъсока са направо като живи. Още малко и ще ме клъвнат. Браво, страхотно!:clap::kissyou::clap:

Назад