Полезни линкове при поръчка на Дименшънс

• Началник на темата Началник на темата tazzzz
  • Начална дата Начална дата
Благодаря, Йонка,
Изглежда доста сложно :confused:.
Някой имал ли е проблем с мито и ДДС, като пазарува извън ЕС?

Да съобщя за покупката на Дим от http://www.123stitch.com/ купих го на 16.06 и днес вече е при мен :) много бързи и точни са.Не съм имала никакви проблеми с плащането

jumper, какъв ти е опита с Карин и Ричард, аз съм пазарувала оттам и засега съм доволна, но си имам едно наум, щото при първата ми поръчка нещо не можахме да се разберем. Та въпроса ми е защо смяташ, че не са съвсем коректни?

ми всичко е ок, до момента в който пощата не ти загуби пакета. не искат да връщат парите и са разправии

Йонче, я кажи какво си купи и колко ти излезе шипинга, ако не е тайна, де. :D

:D Разбира се ,че не е тайна .Ето този http://yonkab.multiply.com/photos/album/89/Dimensions_35018_Peaceful_Silhouette струваше ми 14.24$ + 6.99$ шипинг или общо 21.23$=34лв .Досега не съм шила Дименшънс,дано да се справя

Ще се справиш, разбира се. Аз също не съм шила оригинален дим до сега, но си комплектовах сама и трябва да кажа, че са много приятни и никак не са скучни, защото шиеш различни бодове.

Здравейте момичета,одавна следя форума,надявам се да ме приемете сред вас,поздравявам всички ви за труда и красотата която суздавате:)
Аз като един голям фен на Dimensios искам да попитам дали знаете този сайт: www.abcstitch.com ?Някой пазарувал ли е от него и как става плащането ?

Здравейте момичета,одавна следя форума,надявам се да ме приемете сред вас,поздравявам всички ви за труда и красотата която суздавате:)
Аз като един голям фен на Dimensios искам да попитам дали знаете този сайт: www.abcstitch.com ?Някой пазарувал ли е от него и как става плащането ?
Здравей и добре дошла сред нас :D
Не съм пазарувала от тоз сайт, но прегледах цените им, доста скъпичко е :(, а като се добавят транспортните разходи, цената съвсем ще "хвръкне":confused:

ами и на мене ми се струват скъпочки ама все пак реших да споделя с вас за още мнения:)Много искам да си поръчам Дименшънс,но в момента шия "Корабчето" на Леврон,и е трудничко,ще покажа етап по-нататък.Благодаря за съвета!:) ще се ориентирам към ebay май за поръчка....

Кроти,в сайта,който споменаваш цните са в паундове нали така?Не излизат ли още по-скъпи така,не знам ама ми се сториха още по-скъпи,може аз да съм в грешка......

Последно редактирано от модератор:
Здравейте момичета ! Ришила съм да си поръчам Дименщънс от ибей , но още съм в процес на разучване.Искам да ви попитам когато спечелиш търг непбходимо ли е да пишеш на продавача за да потвърдиш и да дадеш адрес на доставка или в достатъчно само да направиш плащане?И още нещо ако поръчаш повече продукта от един продавач веднага ли се приспада доставката или нещо не съм разбарала нещата?

при всеки продавач е различно, чети внимателно какво пише. При някои ако поръчаш повече се приспада от доставката, но при други не.

Само да кажа че от гореспоменатата фирма все още чакам да получа гоблен .
Когато им писах ми отговориха че пратката била изпратена а малко по-късно когато им припомних че повече от месец я чакам и им предлагам да си проследят нещата до къде са стигнали ми отговориха че пак щели да я пуснат...
Продължавам да чакам......
за тази фирма става дума : everythingcrossstitch.com

Да споделя и аз.
От този продавач http://shop.ebay.co.uk/cross.stitch.corner.ltd/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=25 купих два гоблена на Димешнъшс /нямам снимки/ - Трио лалета и Рози. Излязоха ми доста на сметка - двете общо около 40 паунда с доставката.
Много са експедитивни, правят комбинирана доставка.
Изобщо - препоръчвам ги.

Да споделя и аз.
От този продавач http://shop.ebay.co.uk/cross.stitch.corner.ltd/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=25 купих два гоблена на Димешнъшс /нямам снимки/ - Трио лалета и Рози. Излязоха ми доста на сметка - двете общо около 40 паунда с доставката.
Много са експедитивни, правят комбинирана доставка.
Изобщо - препоръчвам ги.

Този продавач няма доставка до България

Този продавач е обявил, че предлага комбинирана доставка. Просто, като избереш първата стока, му пишеш, че не е окончателна. В рамките на 7 дни можеш да допълниш поръчката и после ти праща окончателна фактура.
Доставката за първия гоблен беше около 3,50, окончателно за двата платих около 3,80, но говоря ориентировъчно.
Комплектите са оригинални, запечатани. Дойдоха за около 1 седмица по пощата.
Единствено съм бясна на Български пощи, защото личеше явно, че пликът е отварян - даже с химикал отварян, но както и да е. Всичко си беше вътре, включително и фактурата на хартия.

Назад