Пристрастяване - Началото

• Началник на темата Началник на темата bewitch
  • Начална дата Начална дата
И аз те поздравявам за творенията, много са красиви! Чакам с нетърпение следващите!

просто прелест .
отдавна не се бях вдъхновявала така.
страхотно нежна тематика избираш ,
много красиво .

Браво!!!

:clap: ОООООООООООО, какви бижута виждам ! Давай смело, май вече имаш зависимост, :D :kissyou: За разлика от другите тази зависимост върши чудеса, нали?

Много нежни гоблени и много хубаво си пасват с рамките! Поздрави и за собствения подбор на конци за обувчицата, малко начинаещи се престрашават, а при тебе резултатът е перфектен! :clap:

Ей, ама то пристрастяването ти е с прекрасен старт! Магнолиите са прелестни, тази елегантна обувка със сигурносте оценена достойно, а Девойката с коня я чакам готоваааа - въпреки, че каквото си бързаче........:D:clap::clap::clap:

Eто ме пак

След точно един месец "Момичето с коня" на Ланарте е готово!

9c695c660e03t.jpg
[/URL][/IMG]

Отново се извинявам за лошата снимка :-|
Да си призная, не ме измъчи толкова самият гоблен, колкото избора на рамка. Вчера прекарах 2 часа в магазина да избирам и още имам усещането, че не съм избрала подходящата рамка. Както и да е - след една седмица ще го видя и тогава ще ви покажа по-хубава снимка.

:clap::clap: Браво за красотите, които си сътворила:kissyou:
И моята страст по гоблените се завърна след откриването на форума

Между другото, избоцках една мъничка "Мадона" за кръщенето на племенничката ми.

b2c426fa88b4t.jpg
[/URL][/IMG]

За информация, отецът ми каза, че не може да се освети, понеже не е православна, но и прочете молитва за благослов.

Изключително красиво! Изработено и оформено с много вкус :clap::clap::clap:

Много са нежни и двата :clap::clap::clap:
А за освещаването не се притеснявай, нали е шит с любов и положителна емоция, мисля това е достатъчно. Щом нещо е направено с желание, то си е осветено и заредено............ :kissyou:

Да се похваля с нещо, което чака 10 години рамка и сега е вече при майка ми по случай вчерашния и рожден ден.

e6cc6664f54bt.jpg
[/URL][/IMG]

Страаааашна си :kissyou: , продължавай в същия дух. Това да ни е пристрастяването :D

Да ви покажа нещо, което направих за две вечери, притисната от времето и което е далеч от съвършенството. За племенничката е - днес ще правят престъпулка.

e082758e77e7t.jpg
[/URL][/IMG]

:clap: дори и не толкова съвършено е достатъчно уникален спомен за всички :clap:

Разгледах ти темичката.Поздравления!!!:clap:
Имаш много изтънчен вкус!!!

Малко на брой - но с много вкус. Магнолиите са прекрасни в тези рамки, пантофката - всички от тази серия са много красиви. Поздравления:clap::kissyou:

Назад