Пристрастяване - Началото

• Началник на темата Началник на темата bewitch
  • Начална дата Начална дата
Най-после престраших да покажа какво се случи след като открих форума преди месец и половина и разрах, че съществуват и съвременни гоблени, и кръстчета :clap:

Моля за снисхождение, защото се прекланям пред вашите умения и осъзнавам, че съм едва в началото!

Извинявам се за качеството на снимките - от телефона са :-|

началото

Продължавам -нескромно.......

Ето ги трите - строени, но още незакачени на стената /чакам боядисване/

Очарована съм от белите рамки и начина по който изпъкват цветята в тях. Прекрасни са

началото

Осъзнавам, че не му е мястото тук, но това е сегашната ми "краста"
Използвам случая да благодаря на всички момичета от форума, които ми помогнаха със схеми и съвети :kissyou::kissyou::kissyou:

Магнолиите са станали страхотни. И момичето скоро ще изкараш както си почнала :clap:

Магнолиите са чудесни, а за рамките - нямам думи - прекрасно допълват и дават дълбочина :clap::clap::clap:

И всичко това само за 1,5 месеца - голям бързак си.

Като гледам и момичето скоро ще е готово - до тук е прекрасно.......... :rainbow:

още нещо малко

Много ви благодаря!!!
Вашето одобрение значи много за мен.

Това е нещо малко, което правих за племенничката ми - абитуриентка.
Много ме измъчи, защото беше неясна схемата, подбор на конците - мой. В края на краищата импровизирах, дано ви хареса.

Майко мила !!!!! И всичко това само за месец и половина? Наистина си страхотен бързак! Страхотни са магнолиите и оформлението им :clap:
И обувката е станала много нежна и изискана, а момичето с коня се получава супер! :kissyou::clap::clap:

Много ми хареса заглавието на темата ти - гоблените наистина са пристрастяване :)
Цветята са много нежни и красиви :loveglasses: И рамките им много ми харесаха, за първи път виждам такива.
Очаквам с интерес и следващите попълнения

цветята са прекрасни и подбора на рамките -:clap::clap::clap:а за бързината,направо ти се възхищавам-всичко е страхотно:kissyou:

Много благодаря отново :-|

Понеже споменавате всички рамките, се сетих, че случаят е много интересен.
Тези три рамки плюс една по-голяма поръчах на сестра си да ми купи от Икеа, защото ми харесаха като рамки преди 1 година, даже черно-бели снимки купих за тях, но така и не се наканих да ги сложа.

Когато уших първата магнолия, се оказа, че рамката е почти точно за нея, после и с втората, и третата....

Сега остава да харесам гоблен и за най-голямата.. или "Момичето с коня" ще стане...

Последно редактирано:
:clap: Добро начало. Всичко е повече от красиво. Твърде бързо твориш. Чакаме новите :clap:

ne6tata koito si pokazala sa neveroiatno nejni i krasivi :clap::clap: bravo na teb za tolkova iztan4en vkos i tolkova mnogo krasota:rainbow:

страхотно начало

Тръгваш с "висок старт". Прекрасни и нежни гоблени! Поздравления! Продължавай в същия дух!

Ми да, хората шият, не спят като мен! :gipsy: Колекцията ти ще се увеличи много щом си намерила форумът! :)

Последно редактирано:
Магнолиите ми грабнаха очите :clap::clap::clap:Радвам се за теб и пристрастяването ти :D ,дано не те напусне скоро,за да можеш да твориш мноооого време :kissyou:

Прекрасни магнолии:clap:,със сигорност с това темпо скоро многократно ще увелициш гоблените си:thumbup:.

:clap::clap: И магнолиите и обувката са прекрасни. С това темпо скоро и момичето с коня ще видим в готов вид :idea:.
Продължавай в същия дух :kissyou:

Прекрасни гоблени, особено обувката, справила си се чудесно, браво!

Назад