кроти 1 Април 2011 #21 Честито и на tooth - (Божидарка Башар) :clap:. Боби, чакаме да покажеш наградата :loveglasses:
dushkova Гобленар 2 Април 2011 #23 Наградата я получих днес и е чудесен гоблен от колекцията на Майя както и каталози на Анхор и Идена. Честито на късметлийките от играта с етикетчетата.:loveglasses:
Наградата я получих днес и е чудесен гоблен от колекцията на Майя както и каталози на Анхор и Идена. Честито на късметлийките от играта с етикетчетата.:loveglasses:
malcheva1984 2 Април 2011 #24 Честито на спечелилите! Да си ползвате придобивките със здраве и да ни ги покажете да им се полюбуваме и ние!
Честито на спечелилите! Да си ползвате придобивките със здраве и да ни ги покажете да им се полюбуваме и ние!
rodich 2 Април 2011 #25 Честито момичета! Виждам, че Душкова пак е сред най-добрите в майсторската изработка. С радост да си ползвате наградите!
Честито момичета! Виждам, че Душкова пак е сред най-добрите в майсторската изработка. С радост да си ползвате наградите!
marji 4 Април 2011 #26 Получих си подаръка от играта с етикетчетата - покривка на Идена и каталог на Royal Paris. Утре ще има и снимки:idea: Последно редактирано: 5 Април 2011
Получих си подаръка от играта с етикетчетата - покривка на Идена и каталог на Royal Paris. Утре ще има и снимки:idea:
venipetgab 4 Април 2011 #27 Честити награди! Ама да знаете, че чакаме снимки и ние да им се порадваме.
marji 5 Април 2011 #29 Ето подаръците ми. Покривката е с някакъв странен бод, какъвто не съм шила досега, но мисля че ще се получи добре.
Ето подаръците ми. Покривката е с някакъв странен бод, какъвто не съм шила досега, но мисля че ще се получи добре.
anito11 5 Април 2011 #35 Поздравления за чудесните награди, с пожелание скоро да ги видим в готовите!
sLaV 6 Април 2011 #36 Много са ви хубави наградите! С радост и здраве да ги шиете! :kissyou: marji, rositsa, бравооо! :clap: dushkova, бравооо и на теб :clap:, заслужаваш наградата, доста се труди за гобленчето! Хайде покажи и твоята! Чакаме! :kissyou:
Много са ви хубави наградите! С радост и здраве да ги шиете! :kissyou: marji, rositsa, бравооо! :clap: dushkova, бравооо и на теб :clap:, заслужаваш наградата, доста се труди за гобленчето! Хайде покажи и твоята! Чакаме! :kissyou:
anito11 6 Април 2011 #38 dushkova каза: Ето и картинка Кликнете, за да разширите... Честито!!! Благородно ти завиждам - това беше наградата, която най-много харесах!
dushkova каза: Ето и картинка Кликнете, за да разширите... Честито!!! Благородно ти завиждам - това беше наградата, която най-много харесах!
Светла Петрова Гобленар Модератор 6 Април 2011 #39 Честито на всички спечелили!Успех и в следващи конкурси!
sLaV 6 Април 2011 #40 dushkova, бравоо! :clap: И твоята награда е много хубава! Очакваме да видим наградите на всички скоро ушити!
dushkova, бравоо! :clap: И твоята награда е много хубава! Очакваме да видим наградите на всички скоро ушити!