Гоблените на juliana231

• Началник на темата Началник на темата juliana231
  • Начална дата Начална дата
Благодаря ви , момичета.:kissyou:
Роси, изпратих ти схемата и конвектора за конците.
Ирина, на лични имаш информация за ателие Ванина.
А тебе, Светле в пощата те чака една дългоочаквана дама.

Здравейте, момичета. За първи път харесах нещо на азиатска тематика. Интересна е нали?
А това е другата ми страст. Като за първи опит не е зле.

:flowerlove:Юле ,Дамата в червено е много красива!Поздравления и за новото ти начинание!:clap::clap::clap:

Азиатката е много красива и загадъчна, много ми харесва ;) и някак си абстрактна :clap: перфектна е и на мен много ми харесва, а колкото до новото начинание, ако това са от първи опити, то значи голяма майсторка ще стане от теб :clap:

Ами да извадя темичката на Юлето - фукам се какво получих за рождения си ден от нея -
Юле, от все сърце ти благодаря за прекрасния подарък!!!!!! Този Дименшънс вече е на мястото си, за да му се наслаждавам с кеф!!!!:kissyou::kissyou:

Много е нежна бродерията :clap: и много добре стои с тази рамка. Честито за прекрасния подарък.

Бибе, радостта е моя ,че си харесала минито.:D
Благодаря и на другите момичета посетили страничката ми.
А сега последните ми гоблени.От 6 месеца съм на вълна цветя и бебета.
Първият от анонимния конкурс- във виртуална рамка, а останалите за подаръци.

:clap::clap::clap: Юле,поздравления за прекрасните гоблени!Чудесно оформление,конкурсния е чудесен,много нежен лилавия силует,а графиката със слънчогледа е фантазия.Нахално ли ще е ако поискам схемата.:idea:

Срамота... Повече от година не съм показвала нищо. Но сега ще наваксам. За начало Юдиф и Златната Адел най-сетне оформени.

Последно редактирано:
Назад