Гоблените на juliana231

• Началник на темата Началник на темата juliana231
  • Начална дата Начална дата
Едва намерих страничката си......:D
Но ето какво съм свършила през изтеклите 7 месеца. Довършвах всичко започнато и зарязвано през годините.
За последния благодаря на sissak

А тези ших за добро настроение .Последното е коледна покривка шита преди години

А това са подаръци приготвени за фамилията на брат ми.
Той запален рибар, а племеникът запален по автомобилите

И последно Христос в рамка

Последно редактирано:
TDK, това е триптиха по който е направен гоблена

А това е резултата

Схемата е в РМ е и дело на рускиня Людмила Галимова-Luda
Натюрмортът е от интернет пространството. Ако не се лъжа на Куадрос. В серия са два . Ето снимка и на двата. В момента вторият е в процес на шиене

Благодаря на всички погледнали в страничката ми.

Срамота....4 месеца не съм показвала нищо. Но имам оправдение. Правихме дълъг и тягостен ремонт :D
Все пак намерих време да подготвя подаръци за една малка госпожица. За съжаление съм лош фотограф и не се вижда красотата на цветята в които е полегнало бебето

Момичета, взех ги ателието вчера и бързам да се похваля. За съжаление снимките са размазани. Дали да не изкарам един фотографски курс :D

Продължавам с морските.Първият са "Лодките" на В.гог които ми взеха здравето. Подмятах ги 5 години

"Класосъбирачките" на Жан-Франсоа Миле

"Ирисите" на Ван Гог

"Женски портрет" на Хенри Матис

Последно редактирано:
Ето и три натюрморта с цветя за настроение

И завършвам с графиките на Густав Климт

Последно редактирано:
Всичките на куп ли ги рамкира-събра ми очите.Всичко е толкова красиво -избрано с вкус ,изпълнено с майсторлък и подходящи рамки,за да имат завършен вид.

Юле, голяма красота си показала, прелестни са всички! :clap::clap::clap:
Адмирации за всичко, което си сътворила!

Е, какво да кажа :confused:Ами то повечето съм ги виждала "на живо", и още тогава ми взеха акъла, пък макар и без рамки!!!! А сега с рамките саааааа...... абе, Юле, какви са тези красоти?!? Приказка!!!!! :clap::clap::clap::clap:

Тези дребосъци са подарени на приятелско семейство , а мишката на една малка цигуларка

Последно редактирано:
Св.Георги подарих за лабораторията, а тези калъфчета за очила за приятелки. Всички харесаха подаръците си. Дано не е било от възпитание :D

Здравей

:clap: Красотииииии
Зодиите са много хубави и в този вариант, тез :D дамски калъфчета са много сладки, а в иконата се влюбих

Назад