И аз да кажа "скромната ми колекция"

• Началник на темата Началник на темата bumer2008
  • Начална дата Начална дата
Поздравления, за две години си направила все хубави гоблени и са доста.
Тръпката в началото е повече от влюбване и при мен беше така, но вече трета година не пипам нищо.Пази си очите - ще ти трябват :kissyou:

О пазя си ги работя от 8 до 17 и се прибирам към 17:30 и се почва смяната вкъщи до към 22:30 а и понякога и до по късно сега през летния сезон и за бродиране ми се сабира най много 3 дни в седмицата през които да седна и да по боцкам малко :D

Много ми харесаха нещата ти! :clap::clap: Продължавай все така.

И вземи си рамкирай Св. Георги, няма нищо , че има грешки - само ти си ги знаеш :gipsy:

Хич не ти е скромна колекцията, може да са едноцифрено число на брой, но пък са все големи гоблени, при това много хубави и подбрани! Не се колебай да си ги рамкираш, за да им се радваш още повече :) А за грешките...:shhh:

Е мерси мислех че св Георги бие на очи но сигурно ще го рамкирам .

Последно редактирано:
Браво, за толкова кратко време си сътворила такива прекрасни неща!:clap::clap::clap:

:thumbup::thumbup::thumbup: Имаш страхотна колекция! Макар че не си падам по икони, твоите са ми много интересни, не съм виждала сякаш нищо подобно из готовите творби във форума. Много приятни гами имат.
За две години това си е направо постижение. Аз не бих могла да ушия толкова :shy2: ...какват съм Циндил-Пиндил...

Здравейте толкова съм бърза и сръчна нямам думи охлюва се движи по бързо от мен :D това го направих за една благотворителна изложба към Младежкия дом на града а пък с това се бях приготвила за коледна изложба но нямаше такава но за пролетната го направих за 4 дни.

Последно редактирано:
Ето е и малката дама готова и в рамка сега ще отиде при новата си притежателка госпожата на моята дъщеря с благодарност за това че е всеодайна и изключително добра нека всички госпожи които учат нашите деца да са като нея:kissyou:

:clap:Много е хубава малката госпожица!Сладуранка!Аз много си падам по гоблени с дечица.Според мен госпожата много ще се зарадва на този подарък.:thumbup:

Поздравявам те за гоблените които си ушила,а подаръка за госпожата е страхотен:clap:

/

Разкошни гоблени си ушила!:clap:за чудесната колекция!А в коня ми останаха очите-ако може ми изпрати схемата?В тази гама е направо като жив!:kissyou:

Благодаря, радвам се че се хареса подаръка за госпожата дано и тя си го хареса. Дълго се чудих какво да и подаря и накрая се спрях на нея бях замислила друго но това ми допадна повече. (а и си приличат с моята сладурана):kissyou:

Благодаря, радвам се че се хареса подаръка за госпожата дано и тя си го хареса. Дълго се чудих какво да и подаря и накрая се спрях на нея бях замислила друго но това ми допадна повече. (а и си приличат с моята сладурана):kissyou:

Подарих го на госпожата и тя много го хареса така ми е хубаво че успях да е зарадвам така.Тези усмивки на искренна благодарност ме карат да избирам и подарявам от все сърце все едно си за мен :rainbow:

Назад