Щия от началото на 2008 сестрами ме запали и още горя нямам търпение да свърша един и съм започнала друг то започнатите са повече от довършените:shy2: е не чак толкова но скоро мога да ги догоная на бройка ето това ме и първият
Това е вторият който шиеше и сетрами когато аз започнах да шия има много грешки и едвали ще отиде за рамка но този гоблен ми е скъп защото когато го почнах си мислих че или няма да го довърша или няма да има следващ каквато съм си кибритлийка бързо паля ама не горя дълго амаааааа съм се излъгала искам още толкова други да ушия че се чудя този живот дали ще ми стигне :idea:
А това ми е прясно снощи го свърших все още не изгладено а само изкъпано предназначено за подарък на мъжът ми и стова завършват готовите ми гобленчета и на всички:kissyou:
Поздравления за прекрасната колекция. :clap::clap:Макар че шиеш от две години, имаш страхотни творения. Особено ми харесва коня - моят е в червената гама. Сега за първи път виждам ушит и другия вариант и се убеждавам, че и двата са прекрасни!:idea::kissyou: