И аз да кажа "скромната ми колекция"

• Началник на темата Началник на темата bumer2008
  • Начална дата Начална дата
B

bumer2008

Гост
Щия от началото на 2008 сестрами ме запали и още горя нямам търпение да свърша един и съм започнала друг то започнатите са повече от довършените:shy2: е не чак толкова но скоро мога да ги догоная на бройка:D ето това ме и първият

Последно редактирано:
Това е вторият който шиеше и сетрами когато аз започнах да шия има много грешки и едвали ще отиде за рамка но този гоблен ми е скъп защото когато го почнах си мислих че или няма да го довърша или няма да има следващ каквато съм си кибритлийка бързо паля ама не горя дълго амаааааа съм се излъгала :D:D:Dискам още толкова други да ушия че се чудя този живот дали ще ми стигне :idea:

Аз съм си Ангелина и си уших този св.Архангел Михаил После дойде кончето и тези влюбени за картичка още не съм е оформила :shy2:

А това ми е прясно снощи го свърших все още не изгладено а само изкъпано предназначено за подарък на мъжът ми и стова завършват готовите ми гобленчета и на всички:kissyou:

Всяко начало е трудно,но важното е че си го поставила и то доста успешно!Колекцията ти е прекрасна-продължавай в същия дух!:clap:

:kissyou:Благодаря на всички за милите думи :-|

Страхотна колекция си имаш, продължавай да сътворяваш такива красоти.

:kissyou:

:clap:, малко по- малко си увеличила колекцията си! Мн хубави неща си ушила:)

Е така имам повече стимул страхотни сте:kissyou:

Поздравления за прекрасната колекция. :clap::clap:Макар че шиеш от две години, имаш страхотни творения. Особено ми харесва коня - моят е в червената гама. Сега за първи път виждам ушит и другия вариант и се убеждавам, че и двата са прекрасни!:idea::kissyou:

Благодаря на всички :kissyou: Така може и кураж да ми дойде за етапчета:-|

Много хубави гоблени си ушила,поздравления.Най-много ми хареса коня,като истински е.:clap:

Назад