за гоблена Света Мина-моля помогнете ми

• Началник на темата Началник на темата s_la
  • Начална дата Начална дата
Благодаря ви!!! Ших го с много желание и стана доста бързо. Днес отиде за рамка и другата седмица ще мога да го покажа напълно завършен.

Благодаря на всички за показаните снимки и коментари !
Отказвам се да шия Св Мина умален модел -видях два модела / Кинокардия и от списание / ,а др малък модел не видях ,така че ще чакам по - добри времена.Голям не ми се шие.

И аз съм в търсене на подходящия модел. Някои шил ли св. Мина на ф-ма Ади-ДМЦ.

Аз съм захванала от преди поне 6-7 години на "Гинокардия".Не става зле,но нещо много трудно върви.Много единични бодове, някак ми е разпиляно.Дано да го ушия някога,че нося такова име.

Аз съм захванала от преди поне 6-7 години на "Гинокардия".Не става зле,но нещо много трудно върви.Много единични бодове, някак ми е разпиляно.Дано да го ушия някога,че нося такова име.

ти ме отчайваш. и аз шия много бавно защото нямам време,но 6/7 години.
Боже ,дано уживея да го вида готов. :D
Затова скоро ще започна,че да стане ,а искам и малко да му се порадвам:idea:

Има и по-тежки случаи.Като не му върви на един тоблен...може и повече да постои:D Не унивай.

Не се притеснявай! В моя няма единични бодчета и върви много бързо и приятно. Аз го уших за три месеца, въпреки че съм работещо момиче и време почти нямам.

св.Мина

Мили момичета,
Този гоблен го има ушит в страничките на Ния.Много е красив.Разработен е от наша съфорумка.Можете да отдадете дължимото и на двете.Другият св.Мина не съм го виждала ушит.Само тази икона -св.Мина на кон.

Мили момичета,
Този гоблен го има ушит в страничките на Ния.Много е красив.Разработен е от наша съфорумка.Можете да отдадете дължимото и на двете.Другият св.Мина не съм го виждала ушит.Само тази икона -св.Мина на кон.

Маша, дори публикуваната снимка е от моята страница- ето тук пост 18 http://goblenite.org/showthread.php?t=5209 :idea:

Само да добавя,че схемата е разработка на Araxna.

Радвам се,че този гоблен се харесва и от други и се разпространява.

Аз го видях ушит от Кейси.:clap::clap::clap:Благодарности на момичетата за красивата разработка.:clap::kissyou:

http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/2675186/an/0/page/0#Post2675186
Ето от къде попаднах на схемата на св.Мина.Мисля,че самата Araxna е побликувала поста или се бъркам.:confused:
Дано само да не съм засегнала някой,ако е така моля да ме извините.
Поздравявам Araxna за схемата и НИЯ за изработването на този красив гоблен:kissyou:

Здравейте! И аз от доста време не мога да избера на коя фирма да ушия иконата на Св. Мина. Преди няколко месеца уших на иконата на Троянската Св. Богородица Троеручица на Солария - резултатът беше удивителен. :clap: За съжаление Солария не предлагат разработка на Св. Мина, за мое съжаление. А от прочетеното до тук - разработката на Милена стил е най-добре като резултат. Някой може ли да даде съвет с DMC или с Ариадна е по-сполучлив резултата?
Благодаря предварително! :)

Разгледай хубаво темата. В пост 4 е показан с конци Ариадна, ушит от kaliakra2002. А в пост 18 е паказан моят, ушит с конци DMC. И двата са комплектовка на Милена стил.

Аз съм шила свети Мина на Милена Стил и с конци ариадна.Няма разлика от снимката на кутията и този на получения гоблен.Съжалявам,че нямам снимка да покажа.По прицип гоблена е много лесен.А ако се шие с дмц става малко по-тъмен от ариадната

Аз съм шила свети Мина на Милена Стил и с конци ариадна.Няма разлика от снимката на кутията и този на получения гоблен.Съжалявам,че нямам снимка да покажа.По прицип гоблена е много лесен.А ако се шие с дмц става малко по-тъмен от ариадната
Много ти благодаря! :) Реших - ще го шия с ариадна. Даже си го поръчах по интернет. Дано дойде по-скоро! :) Като го ушия обещавам да кача снимка :)

Назад