Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Прекрасни гоблени виждам още един любител на Вилер като мен .А Веселите музиканти ми е любим но като чета че си го шила 3 години и се замислямсериозно дали да го почна :clap::clap::kissyou:
Поздравления за богатата и красива колекция. :clap::clap:Тук виждам немалко от любимите ми гоблени, при това майсторски изпълнени. Не разбрах обаче защо си оставила незавършен един от най-прекрасните вилерови гоблени - Ифигения?Аз от няколко години съм го включила в плановете си, но не знам кога ще стигна до него.
Вероятно си чувала "историята" за него-той носел нещастие в дома,защото тя очаква любимия да се завърне,а той все не идва... Трябвало да се ушие "Щастливото завръщане" първо.....и т. н. И тъй като моят съпруг пътува в чужбина /шофьор е/ аз реших да не си правя експерименти със съдбата /макар,че уж не съм много суеверна. И така -докато преполовя "Ифигения" само отрицателни неща слушах за него-захвърлих го иразтурях цветовете ,за да не размисля![]()