"Веселите музиканти" ми го изпратиха от София преди 10-тина години.Но и до днес не съм шила с по хубаво DMC-плътно и лъскаво.Отне ми около 3 години,но от време на време го зарязвах и ушивах някои по малък. :greeneye:
"Библиотекаря" завърших преди 10-ина дни.А това отдясно е неговият собственик - малкият ми син Делян.Изработих го по негова поръчка.Снимката е с телефон и не е много добра.П.С. - на снимката тои бърка питка - все е гладен горкичкият,нали е на 19г.
:clap:Браво - ти явно си любител на Вилер ! Комплименти за сериозната ти колекция - как си имала търпение да завършиш всеки от тези сложни и големи гоблени - аз сигурно щях да се откажа на първия ! А за "Веселите музиканти нямам думи"...:clap::blueflow:
Благодаря за милите думи! Надявам се да са ви харесали нещата ми!
mi6o, и аз мисля,че застоя при съпруга ми е временен!Сега му застоява още една щампа с ориент. мотиви-беше си го купил от Иран/той е шофьор/.Да видим кога ще го свърши!!!
Прекрасни гоблени виждам още един любител на Вилер като мен .А Веселите музиканти ми е любим но като чета че си го шила 3 години и се замислям сериозно дали да го почна :clap::clap::kissyou: