Гоблените на hasinta9

• Началник на темата Началник на темата hasinta9
  • Начална дата Начална дата
Краино време е и аз да покажа моите гоблени.Това са първите ми два от 1992г.

А сега малко пеизажи,макар,че винаги съм предпочитала да шия лица

Средното пеизажче е изработено от големия ми син,когато беше 6-7клас. (сега е на 26години и не съм му казала,че ще споделя това с вас)

Рембрандт е казанлъшка комплектовка,но смятам,че се получи.Лавиния е с DMC,но с някои поправки (мои) в лицето.Смятате ли,че се е получило добре ?

"Веселите музиканти" ми го изпратиха от София преди 10-тина години.Но и до днес не съм шила с по хубаво DMC-плътно и лъскаво.Отне ми около 3 години,но от време на време го зарязвах и ушивах някои по малък. :greeneye:

Тези 2-те щампи са изцяло изработени от моя съпруг.Но след това музата го напусна,но поне не протестира като ме вижда често с гоблен в ръка.

"Библиотекаря" завърших преди 10-ина дни.А това отдясно е неговият собственик - малкият ми син Делян.Изработих го по негова поръчка.Снимката е с телефон и не е много добра.П.С. - на снимката тои бърка питка - все е гладен горкичкият,нали е на 19г.

:clap:Браво - ти явно си любител на Вилер ! Комплименти за сериозната ти колекция - как си имала търпение да завършиш всеки от тези сложни и големи гоблени - аз сигурно щях да се откажа на първия ! А за "Веселите музиканти нямам думи"...:clap::blueflow:

:clap::clap::clap:изключително богата и разнообразна колекция.Продължаваи все така.Изплакнах си очите с тах

Много богата колекция !:clap:Поздравления и за съпруга ти!Може музата да го е напуснала временно!

Благодаря за милите думи! Надявам се да са ви харесали нещата ми!
mi6o, и аз мисля,че застоя при съпруга ми е временен!Сега му застоява още една щампа с ориент. мотиви-беше си го купил от Иран/той е шофьор/.Да видим кога ще го свърши!!!

Прекрасни гоблени виждам още един любител на Вилер като мен .А Веселите музиканти ми е любим но като чета че си го шила 3 години и се замислям:D сериозно дали да го почна :clap::clap::kissyou:

Наистина златни ръце имаш - прелестна колекция!!!Браво на теб!:clap::clap::clap:

Назад