Няма ДМС?

• Началник на темата Началник на темата Дейзи
  • Начална дата Начална дата
Случайно в Пловдив някаде продават ли се конци Росаче или само от сайта на Шехерезада може да се поръчват?

Представям ви нов вид туризъм - ЗА КОНЦИ ДМЦ, днес това накара margo67 да дойде до Добрич и разбира се - комплектова си гоблена без нито един липсващ /от 80 цвята/ конец:D Така, че - идвайте, тук има всичко
:kissyou:

Марго, много се радвам, че се запознахме, беше много хубав ден!

Последно редактирано:
Хиляди благодарности на daniel4i ,за чудесния ден. Набавих си всичките конци за гоблена и си прекарах чудесно! Много се радвам, че се запознахме:kissyou::kissyou:

Представям ви нов вид туризъм - ЗА КОНЦИ ДМЦ, днес това накара margo67 да дойде до Добрич и разбира се - комплектова си гоблена без нито един липсващ /от 80 цвята/ конец:D Така, че - идвайте, тук има всичко

Марго, много се радвам, че се запознахме, беше много хубав ден!

:idea: Я , да дойдете до Варна -да видите колко е хубаво и при нас ...:gipsy::kissyou:

:idea: Я , да дойдете до Варна -да видите колко е хубаво и при нас ...:gipsy::kissyou:

Ама ние наистина ще дойдем, ама има ли ДМц по 0,75 ст.??? :D Варна е прекрасен град и гобленарките от там със сигурност са много готини, ама ние сме нахални и ще дойдем скороооо!

Ама ние наистина ще дойдем, ама има ли ДМц по 0,75 ст.??? :D Варна е прекрасен град и гобленарките от там със сигурност са много готини, ама ние сме нахални и ще дойдем скороооо!

По-скоро от 9 май / неделя - 15.00 часа няма. :gipsy:

:kissyou:
При нас пък има, няма криза на конци и на всичко отгоре ДМЦ и Анхор са 75 или 80 ст. Някой ако е много на зор да пише:kissyou:
Ами при вас са без пари /образно казано/.Тук в София станаха по 90, 95 ст и 1 лв, да не говориме, че няма всички цветове. А може би и кризата да повлия и хората се насочиха към по-евтините конци.:kissyou:

Случайно в Пловдив някаде продават ли се конци Росаче или само от сайта на Шехерезада може да се поръчват?
:kissyou:За няколко съфорумки купувах от тези конци. Оказаха се доста сполучливи. Ако там при вас няма, свиркай. Казвай, каквото ти трябва. Ще ти ги изпратя по пощата.

егати кризата и нас удари. който иска да му пращам по 80 стотинки са

Момичета, информацията ми е ,че от октомври няма внос.:loveglasses: Фабриката е намалила производството заради лошата година на памука. Остава да чакаме и да се надяваме,че нещата ще се стабилизират.:-|

:confused: Ама , ние сме "егати баровците" !!:confused: Може би от две години купуваме ДМЦ на 1лв!

Ужас, какво е това нещо! Няма конци, няма панами, не всички схеми са "редовни", ами то само да си събереш комплект излиза цяло приключение, пък да не говорим после за ушиването и рамкирането!:eek: Защо и това хубаво и приятно занимание в Бг трябва да се опорочи с липсата! :(

Момичета, информацията ми е ,че от октомври няма внос.:loveglasses: Фабриката е намалила производството заради лошата година на памука. Остава да чакаме и да се надяваме,че нещата ще се стабилизират.:-|
:kissyou:Душкова, грещна ти е информацията. Дали знаеш, че у нас щом се с крие нещо за по-дълго време, значи, че ще му скача цената. След месец-два ще сме готови да даваме и по 1.20 до 1.50 лв. За ДМЦ.

Последно редактирано:
Нямам инфо за цените в чужбина. Приятелка в Кипър каза,че там 1 бр- струвал 0. 80 евро.

М да, ДМЦ наистина изчезват бързо от магазините :) Май производителите искат да увеличат употребата на китайския аналог :)
Обаче липсата на ДМЦ конци може да има и добро въздействие. Аз например, ако имах време да шия, щях да бръкна в дълбоките си запаси от комплекти и започнати гоблени и гобленчета :D

Кризата с конците DMC продължава, но можете чудесно да си заместите липсващите цветове с конци Анхор. Аз напоследък ших с тях и съм много доволна, даже тъмните цветове са някак си по-плътни и покриват много добре панамата. Както съпруга ми казва: DMC е "Мерцедес", а Анхор е "BMW" на конците :D :D

Назад