Няма ДМС?

• Началник на темата Началник на темата Дейзи
  • Начална дата Начална дата
Моя приятелка ходила днес в центъра и искала да си купи конци ДМС-да но нямало почти никакви цветове и в двата магазина.Казали и,че няма внос...Само не е разбрала това временно ли ще е.Някой да знае нещо по въпроса:(

Моя приятелка ходила днес в центъра и искала да си купи конци ДМС-да но нямало почти никакви цветове и в двата магазина.Казали и,че няма внос...Само не е разбрала това временно ли ще е.Някой да знае нещо по въпроса:(

през лятото еше така със 3371

Аз ходих преди две седмици в магазина на Стамлобов - казаха внос след една-две седмици. Чакаме :gipsy:

В Пловдив също много номера липсват. Обикалям няколко магазина, за да открия цветовете които ми трябват, но вече доста са изчерпани и навсякъде казват - ЧАКАМЕ.........:confused:

В Плевен все още има ако някой е на зор да пише ,може да спретна някое колетче!

В събота магазина на ДМЦ на Стефан Стамболов не работеше, продавачките в другия магазин(на Пиротска) ми казаха, че нямало конци...и при тях липсваха доста цветове

и във Варна е така,много цветове липсват и казват,че няма внос...:(

И при нас е същата история,няма определени цветове,остава ни единствено да чакаме:idea:

При нас пък има, няма криза на конци и на всичко отгоре ДМЦ и Анхор са 75 или 80 ст. Някой ако е много на зор да пише:kissyou:

Вчера съм обиколила всички известни ми магазини във Варна и не можах да си комплектовам и на половина един гоблен с лебеди.Навсякъде ми казваха,че липсват цветове и не знаят кога ще има внос.Прибрах се много разочарована и грабнах каталога на ДМЦ.Гледах цветовете и напасвах от личните си запаси, нищо ,че са от различни марки,но все пак си направих комплекта.

Наложи ми се да попълвам с Розаче, стана добре но следващият вече наистина незнам:confused:В София вече става над два месеца все това положение, минах през От игла до конец кутиите са празни:oops:

При нас пък има, няма криза на конци и на всичко отгоре ДМЦ и Анхор са 75 или 80 ст. Някой ако е много на зор да пише:kissyou:

Хе хе, гобленарки ли нямате в Добрич, че имате ДМС? Да ви дойдем на гости, а? Тъкмо ще ви помогнем да свършат и при вас :D
Не съм поглеждала в е-бей как стоят нещата :confused: Да не би само в България да няма внос?

Момичета, в Добрич продава ли се някъде ДМС на метър? Може да се наложи да дойда до Добрич за конци, че ми трябват 80 цвята:blueflow:

Момичета, в Добрич продава ли се някъде ДМС на метър? Може да се наложи да дойда до Добрич за конци, че ми трябват 80 цвята:blueflow:

Да продават се 12 ст. е метъра в магазина, който е в етнографския комплекс "Стария Добрич", а пък ти ако имаш време като идваш само се обади и ще си спретнем една срещичка:kissyou:

Хе хе, гобленарки ли нямате в Добрич, че имате ДМС? Да ви дойдем на гости, а? Тъкмо ще ви помогнем да свършат и при вас :D
Не съм поглеждала в е-бей как стоят нещата :confused: Да не би само в България да няма внос?

Гобленарки има, ама явно конците за магазините от другите градове са дошли тук, затова всичко е обрано, елате ни на гости и ще видите.:kissyou:

Момичета защо не пробвате с китайското ДМС ,ако го имате? По цвят не се различава от другото.Не се къса ,не пуска и има плътност.Ако не се лъжа наша съфорумка го беше тествала и на слънце и не беше мръднало.
Доколкото съм чула ,собственичката и официална вносителка /магазина на Стамболов/ има някакви финансови проблеми и за това е така.Още от миналата година.Не Ви ли прави впечатление ,че няма и панами? Винаги отговарят , че чакат ,но за по-сигурно да се обаждаме по телефона.

Няма някои от цветовете на DMC защото сменят начина на багрене заради еко изисквания. Ще има нов каталог.

Няма някои от цветовете на DMC защото сменят начина на багрене заради еко изисквания. Ще има нов каталог.
Еми от миналото лято няма най-различни цветове във Варна. Може ли повече от година да правят нов каталог :confused: Според мен една уважаваща се фирма би направила нещата плавно да няма такива липси и сътресения - съответно и вносителите не биха цяла година обещавали, че това или онова го няма...

Информацията ми е от моя приятелка, която има магазин за гоблени и конци. И Anchor имат нов каталог. Днес го видях. Явно търпение му е майката.

Където и да ида в Пловдив, все липсват някакви номера конци. Обяснението - от София ще променят цените и чакат новата партида да е с нови цени... Тъпа работа.

Назад