етапите на малчева

• Началник на темата Началник на темата malcheva1984
  • Начална дата Начална дата
7866d5826023t.jpg
[/URL][/IMG]
Ето и финала на моето творение! Не е изпран и изгладен,но бързах да ви се похваля!
c7b8d51176b3t.jpg
[/URL][/IMG]

Много хубав гоблен , браво . Удоволствието е мое да го видя :clap:

Много се радвам че ви харесва!:wine:
Гобленът вече отпътува към притежателката си, а аз съм горда от себе си,че го завърших в срок!:party::party::party:

Трябва да ти е много близък човека, за да подариш такъв гоблен :clap: Да й е честит :kissyou:

Ами аз имам 2 ушити вече и двата са подарени! Харесва ми да виждам усмивки,когато подаря ,защото зная че ще му се радват така,както аз !
Но следващия ще е подарък за мен! Това е гобленът,който ме плени още щом го видях и няма да мирясам докато не го ушия-просто ми е голям мерак! И ще гледам често да показвам етапи от него! А именно-Иверската Богородица!

Браво на теб за готовия гоблен е хубав! Много хубав подарък си ушила, и аз съм подарила един в Русия когато бях.

Исках да попитам-гоблените ми се кривят на една страна и не зная защо така се получава! Може ли някой да ми обясни?

Кривят се тези ,които се шият с гобленов бод заради наклона на бода и колкото по-голям гоблен ,толкова повече се изкривява. Не се стряскай- при рамкирането се опъва и си става супер.

Инаме аз не обичам да шия икони ,но затова пък обичам да гледам иконите на другите :gipsy: а ти шиеш все много красиви икони и религиозни картини :clap:

Благодаря за информацията! Смятах че аз някъде бъркам!
Радвам се че моите гоблени ти допадат,защото са избрани и ушити с много любов!

Назад