да покажа и аз с какво съм се захванала

• Началник на темата Началник на темата galina_iv
  • Начална дата Начална дата
Понеже ангела на HEAD ме нервеше със сложността си, започнах Индийката от списание Галерия Бродерия.Нещо се обърках в сложността.Сега съм се набутала с 2 сложни накуп.Реших да ви показвам етапите, за да не се захвана с още някой.Не че няма в шкафа още един гаден и не се знае и него кога ще го отпочвам....

Последно редактирано от модератор:
аз пак съм зарязала гобленовия бод и съм на кръстчета.Нещо се влюбих в черната панама,този ми е трети и имам планове за други.

надявам се и този и Индийката /от която ми остават малко бодчета/ да ги сложа директно в готови творби съвсем скоро.

ето едно охлювче,измъчих се с него.То за това ви изглежда ,че бързо напредвам,защото започнах от лесното.

Ч.Н.Г. на всички които ме следят,желая ви здраве и късмет.
Да ви покажа до къде съм я докарала през старата година.

Малко остава.Щом си му се нахъсала да го завършиш скоро,ще е готов за нула време.

Нахъсала съм се защото имам 100 кутии със започнати,а комплектовах и още един и ще ме изгонят вече,така че ще поизчакам да се стопли и ще завърша феята и Шакира и ще започна Медузките.:gipsy:
А и един ангел отлежава 1-2г ,който не съм покзавала...

Леле мале, ти явно само с грамадни и сложни гоблени се захващаш. :clap:
Скоро май ще тичаме в другата тема, да гледаме завършени красоти.:kissyou:

Нахъсала съм се защото имам 100 кутии със започнати,а комплектовах и още един и ще ме изгонят вече,така че ще поизчакам да се стопли и ще завърша феята и Шакира и ще започна Медузките.:gipsy:
А и един ангел отлежава 1-2г ,който не съм покзавала...

Този с медузките ме грабна,на ХАЕД ли е?

Всичките са много красиви,интересни и трудни. Не си падам по HAED ,но този с медузите ще го следя с интерес.Браво!:clap::clap::clap:

Този с медузките ме грабна,на ХАЕД ли е?

Да,на ХАЕД е.Изглежда лесен,но е голям 400х600 бода .
Големи мераци имам,но се успокоявам като виждам,че и други луди има във форума.:gipsy:
Какво да се прави като има толкова красиви гоблени вече.Едно време имаше един Вилер и беше лесно.

Страшна скорост имаш на шиене, аз направо се изумих. И все интересни си избираш. Много ми харесват, особено феичката, а и този с медузките ще го следя. Аз няма никога да се захвана, но ще се кефя на твоите етапи.

Не се стърпях и започнах медузките.Обаче нещо май ще сменям цветове,защото очаквах по-добър подбор.Ако някой го е видял по форумите ,да каже дали си заслужава или съм направила грешен избор.Дизайнът е на Rachel Anderson.На същата е и феята. Другите гоблени който съм виждала са сполучливи,така че съм в чуденка.
А относно феята и нея я шия ,обаче само гаднярското остана и като се издразня я оставям.

neveroiatno barz napredak pravi6 s feiata s mominite salzi ne moga da poviarvam ne sam 6ia tozi goblen no znam kolko trodni i bavni sa goblenite na HAED :uhhhh: 6te 4akam s netarpenie da vida kraina rezoltat a goblena s medozite sa6to izglejda mnogo mnogo krasiv 6te nablodavam s netarpenie :confused:

Назад