щампирани гоблени

• Началник на темата Началник на темата pissi_s
  • Начална дата Начална дата
ти писа ли в заявките за месеца? там все има някой който да ти помогне. все пак тук всички са много отзивчиви.

В темата безплатни схеми, има заявки за месеца.Пиши там , все някой ще ти я изпрати.Не забравяй да си пишеш имейла.:blueflow:

Аз си поръчах 2 бр комплекта гоблени пълния вариант, на 11 count- а и я ших с конеца както е в 6 нишки. Станаха и двата много красиви. Ще ги снимам и ще ви ги покажа.

Здравейте.Аз имам ушити две щампи и вече са в рамки и две вече са на финал.Много са лесни и приятни за шиене.И един съм порачала и утре ще ми го доставят.Когато се науча как се прави ще ви кача и снимки.Успех!

И аз да питам за щампираните... Моя приятелка си е купила една красива балерина (щампа) едра панама.Има и съвсем тънки цветове в 1/4 от голямото квадратче, и не знае как да го шие.Аз също не мога да и помогна,не съм шила такива.Мисля,че гобленът е на Роялс Париж нещо такова

Да споделя и аз моят опит с щампите...
Подариха ми щампа за ЧРД. Гледах я, чудих се и накрая я ушис с бод кръстче с 3 нишки. Конците бяха Ариадна. Наистина на места не е ясно какво да се шие (разминават се цветовете и нишките от панамата), но аз си ги нагаждах. Резутатът не е идеално лош... даже ще си я рамкирам скоро.
Според мен от щампите не бива да очакваме чудеса.
Беше ми приятно докато шия, а това е най-важното.

Здравейте! Да задам и аз едно въпросче за щампираните гоблени...
тези дни майка ми извади от шкафовете някакви нейни започнати и недовършени творения и едното се оказа една щампа със слънчогледи. Всичко хубаво, но има едни места, които нямам идея как трябва да се ушият, тъй като заемат много странни части от едно квадратче. Прилагам и снимки.
Как според вас трябва да се ушият например тези 3-4 цвята тънки лентички (снимката излезе наопаки, нещо не мога да я обърна):
http://media.snimka.bg/s1/2806/031855249-big.jpg?r=6

Или горният край на това листо:
http://media.snimka.bg/s1/2806/031855264.jpg?r=3

Благодаря ви предварително! :)

Назад