antoni13 19 Февруари 2006 #1 Zapo4vam s edin ot lubimite mi gobleni - "Silata na vqrata" na Ginokardia
antoni13 19 Февруари 2006 #5 a sega 6te vi pokaja moqt parvi goblen koito izob6to ne moje da se nare4e perfektna izrabotka, no vse pak na nego sam se u4ila :wink:
a sega 6te vi pokaja moqt parvi goblen koito izob6to ne moje da se nare4e perfektna izrabotka, no vse pak na nego sam se u4ila :wink:
antoni13 19 Февруари 2006 #9 i nakraq moqta gordost 'Apostolskata gradina".Dosta truden goblen no stra6no mnogo mi xaresva :lady:
antoni13 19 Февруари 2006 #10 a sega v momenta rabotq nad tova, no poradi po vajni angajimenti [:] malko bavni4ko mi varvi.Ina4e e stra6no priqten goblen i mnogo mnogo mi xaresva :!: Obe6tavam kato go zavar6a da vi go pokaja :idea:
a sega v momenta rabotq nad tova, no poradi po vajni angajimenti [:] malko bavni4ko mi varvi.Ina4e e stra6no priqten goblen i mnogo mnogo mi xaresva :!: Obe6tavam kato go zavar6a da vi go pokaja :idea:
antoni13 13 Май 2006 #11 И моя последен гоблен Снощи го завърших и бързам да ви го покажа [:] Сега мисля да му сложа една семпла рамка с голямо паспарту :idea:
И моя последен гоблен Снощи го завърших и бързам да ви го покажа [:] Сега мисля да му сложа една семпла рамка с голямо паспарту :idea:
manka Гобленар Модератор 6 Юни 2008 #14 Супер е:clap:,моя още стои без рамка,дано твоя го сложиш по-бързо от мен