slasch 26 Октомври 2010 #22 Гоблена е невероятен и доста труден! Ще следя с интерес и следващите етапи. Поздравления за Цвета от мен.:kissyou::clap::clap:
Гоблена е невероятен и доста труден! Ще следя с интерес и следващите етапи. Поздравления за Цвета от мен.:kissyou::clap::clap:
tsv 27 Октомври 2010 #23 Здравейте, аз съм Цвета и вече имам регистрация! Котета наистина стават страхотни и се надявам до края на другия месец вече да съм ги сложила в рамка!
Здравейте, аз съм Цвета и вече имам регистрация! Котета наистина стават страхотни и се надявам до края на другия месец вече да съм ги сложила в рамка!
tsv 4 Ноември 2010 #25 Ето и почти готовите котки! Надявам се до края на този месец вече да ги гледам в рамка! )
Denica Модератор 4 Ноември 2010 #29 tsv каза: Ето и почти готовите котки! Надявам се до края на този месец вече да ги гледам в рамка! ) Кликнете, за да разширите... Приказни са!!!!!!!!!!!!!!! Давай по бързо, че и ние да им се радваме! :kissyou:
tsv каза: Ето и почти готовите котки! Надявам се до края на този месец вече да ги гледам в рамка! ) Кликнете, за да разширите... Приказни са!!!!!!!!!!!!!!! Давай по бързо, че и ние да им се радваме! :kissyou:
dushkova Гобленар 5 Ноември 2010 #30 Мноооого нежни и красиви са котетата. :clap::clap::clap:Успех до края ,скоро ще замъркат на стената