ІV-та Изложба в Пловдив

• Началник на темата Началник на темата Denica
  • Начална дата Начална дата
Малек за тези които неможем да дойдем на място да видим изложбата може ли малко снимчици.Моля.:angel:

Малко НЕпрофесионални снимки от мен:http://pepinapepina.snimka.bg/tapestries/v-ta-izlojba-na-gobleni.504728.18913757
Надявам се да има далеч по- качествен материал за разглеждане, но като за начална представа............:loveglasses:
Сигурно съм пропуснала някой гоблени и моменти- за което да ме извините...........:shy2:

Откриването беше страхотно, а изложбата е прекрасна!:clap:Специални поздравления за организаторките:kissyou:.За пръв път я посетих и вече съм сигурен привърженик на изложбите!

Изложбата изглежда много хубава и страшно разнообразна и свежа! Браво на всички участници и организатори!!!:clap:

Невероятни сте!Браво на всички за хъса,организацията и участието разбира се!Възхищавам ви се!:kissyou:

Изключителни сте!:loveglasses: Браво момичета!:clap::clap: Да благодарим на учасниците и организаторите за чудесната проява.:kissyou::blueflow:

Последно редактирано:
Браво момичета и за прекрасните гоблени и за добрата организация.:clap::clap::clap::clap:

Миличка, страхотна си :kissyou:
Интервюто е чудесно :clap::clap::clap:

Тоя младеж ми вдигна нервата.Бреей,че компетенти се извъдиха напоследък-бримки има на баба му вълнения чорапогащник.:bong:
Малекс,страхотна си!:kissyou:

Малекс, върха си! Чудесно си се справила! ПОЗДРАВЛЕНИЯ!:clap::kissyou:

Момичета, върхът сте! :flowerlove::blueflow::flowerlove:

Невероятна красота сте показали! Гледам, гледам и ви се радвам от сърце!

Малекс, само за интервюта ставаш!
Много те бива!:kissyou:

Назад