ІV-та Изложба в Пловдив

• Началник на темата Началник на темата Denica
  • Начална дата Начална дата

Denica

Модератор
Изложбата ни пак ще е в Мексиканска Графика - дата на откриване 26 Май 2010!!!!!!!!! Ще е около 2 седмици, но повече информация - когато ми я снесат и на мен :D

Моля за подробна информация къде се намира мястото на изложбата, за да дойдем да я видим.
Пловдив, Стария град, Къща на Мексиканската графика.
Спирката на Тунела, откъм страната на Стария град.Продължавате около 25 крачки по посока към Панаира.Стълбите в дясно са ваши.След последното стъпало - първата врата е на Мексиканската.
Добре дошли на всички с участие и като посетители.

За по-лесна ориентация - Пловдив, Стария град, входът на Мексиканската графика е на площадчето срещу входа на Арменското училище :)

За 2-та лева на гоблен - ясно, но останалите разходи са по друг параграф, за който сигурно ще се наложи да се събират допълнително парички.

п.с. новите сметки се правят след като се изчистят миналогодишните задължения...

Последно редактирано:
VAJNO

1. Meksikanska grafika raboti ot Ponedelnik do Sabota ot 10.30 do 17.30 chasa!
2. 20.05.2010 e posleden srok da si zanesete tam goblenite!!! Tarsite Plamena.
3. Na garba na vseki goblen da pishe imeto vi, imeto na goblena i cena, ako e za prodan - moje na etiket, moje i na samiia grab!

Triabva da reshim:
1. Chas za otkrivane na izlojbata na 26.05.2010
2. Plakati shte pravim li?!?
3. Shte imame li gramoti?!?
4. Shte pravim li poh=kani i za kogo?!?

Ako niakoi se seti oshte nesht - da pishe v temata!!!

Момичета, аз ще гледам до 20-ти да съм предвижила гоблените до Мексиканската графика, парички ще изпратя на Пепина, а за медиите в Панагюрище ще го отразят след като им занеса снимков материал и информация за изложбата, моята приятелка работи в кабелната телевизия. Надявам се да се видим на откриването. А ако мога с нещо да съм полезна с разпечатването на грамоти или нещо подобно пишете ще изпращам на адрес по куриер или служебна поща.:kissyou:

Цветни грамоти и плакати мога да принтирам, ако са А4 - имам цветно мастило в момента. Но няма да мога да се справя с направата им :)

Захар е права за дружината, миналата година се справихме много бързо със задачите.

"Захар е права за дружината, миналата година се справихме много бързо със задачите."

Кога да го направим?:confused:
15.05. е работен ден, а на 16.05. срещата в Мексиканската графика ли ще бъде:D

Убуу.

Като гледам таблицата, май няма да се наложи допълнително да отваряме кесиите, а? :confused:

Редактирам се... Всички ще участваме на равни начала в изложбата. Всеки решава с какви неща ще се представя, но в останалата част не трябва да има разлики. Имам предвид: участие като труд, участие като съвети, участие с финанси. Всички знаем, че не е луд тоя, който яде баницата, но тази година мисля да не даваме такава! Така че, мили момичета, в неделя е почти задължително да присъствате на срещата, защото ще взимаме важни решения. За да няма после - ама аз искам това, аз не искам онова, аз не знам какво искам.
Който не харесва общите условия, не е длъжен да участва в общата изложба и готово...

Последно редактирано:
Предлагам да се обадим в отдел "Култура" на вестник "Марица"и да ги поканим на откриването.Нека отразят събитието:D

Откриване на изложбата - 26.05.2010г. от 18.00 часа в Къща на Мексиканската графика.
До 20.05 си носете гоблените с етикетче на гърба с данни за гоблена, автора и ако е за продан - цена.
Търсите Пламена.

Много моля да напишете работното време на Мексиканска графика :idea:

Тази сутрин правих и принтирах плакатите. Разпределихме ги за лепене из града, като оставихме 3 в Купчийницата. Ако някой желае да лепи на определено място, може да иде да си вземе и да вземе.
От две галерии ми отказаха, така че имам 2 свободни и у нас. Утре ще ида до библиотеката, та може да са 3 броя :)

Тази сутрин правих и принтирах плакатите. Разпределихме ги за лепене из града, като оставихме 3 в Купчийницата. Ако някой желае да лепи на определено място, може да иде да си вземе и да вземе.
От две галерии ми отказаха, така че имам 2 свободни и у нас. Утре ще ида до библиотеката, та може да са 3 броя :)

Имам въпрос-предложение - искам да разпратя покани на приятели за изложбата по мейла, както и да публикувам съобщение във Фейсбук страничката си, дали може да използвам плаката за тази цел?
Захарче, ако идеята ти допада, моля те, изпрати ми плаката на karkalicheva@yahoo.com.
:rainbow:

nasysy, на 26-ти съм на работа до 12.00 - мога да се предвижа до Мексиканската към 12.30, но доколкото знам почива на обед.В Мексиканската мога да стоя до 14.30, защото имам ангажимент в 15.00.
Покани ги на откриването.
Или ако снимат на кухо, дай им инфото от фейса.
"На 26.05.2010г. от 18.00ч. в къща "Мексиканска графика" в Стария град на Пловдив ще се открие четвъртата годишна изложба на форум www.goblenite.org.

Над 150 произведения на 22 автори представят както класическите, така и съвременните линии в гобленарското изкуство.

Изложбата ще бъде достъпна за разглеждане в рамките на две седмици. Работното време е от 10,30 до 17.30ч., от понеделник до събота, а входът е свободен."

Последно редактирано:
Гостоприемно отворени врати на къща на Мексиканската графика

и обещаното медийно отражение:
Днес в 6.40 се е излъчила информация от Радио Плодвив, обещаха ми запис.
TV CAT - неделя, 11 часа, "Артнюанси"
Нова българска телевизия/бивша Евроком Пв/ - 14.00-15.00 часа , "Каталог" -чакам все още кой ще се жертва за он лайн.
ПОТВ- на 27.05, утре , в новините от 17,18.55,20.30,22.30 часа
и не на последно място - в-к "Трета възраст" специално отбеляза най-възрастния участник на изложбата.Излиза в сряда , не е ясно кога ще публикуват инфото.
Благодаря на всички, които се потрудиха за реализирането на събитието!

Назад