Ма аз виждам, че той даже и не иска да пуска иглата, толкова много му се шие.
Пенеже и ние се каним да купуваме папагали, може ли малко повече инфо за породата?
Страхотен сладур и помощник:clap::kissyou:сериозно се замислих да си вземем и ние едно папагалче,ама докато котката се чувства стопанка в дома ни май няма да дойде ред за папагалчено знае ли се пак...
Фантастичен е!!! Гледах клипчето няколко пъти и се забавлявах от сърце.Браво на помощника ти,снимай го по-често да му се радваме и ние:clap::clap::clap:
Наде, папагалчето е уникално. От доста време имам желание да гледам и папагал говорящ но за сега си оставам с желанието. Доста са скъпички! Хайде пускай клипче и с негова реч, че нямам търпение.....:kissyou:
Скъпи момичета, много Ви благодаря за прекрасните отзиви и проявения интерес към моя Чоко.
Папагалчето е порода корела и е на 1 г.
Това е гобленчето над което се труди в клипчето:
Как мислите, дали се е справил добре?:idea:
Подготвих и клипче, в което Чоко си казва името. В момента се обработва в сайта, където го прикачих и не е активно, ако го активизират тази вечер ще имате удоволствието да чуете как говори, ако ли не, ще се наложи да изтраете до утре.
Наде, днес гледахме Чоко със малкия ми син. Не само ни стана любимец, ами и като видях с какъв гоблен се е справил..... вече със сигурност ще си купя папагал не за друга ами да ми помага в гоблените
Невероятен е!И колко сладко говори само...и на всичкото отгоре е истински "Нарцис" как само се оглежда в огледалото. Запленена съм от твоя Чоко,да ти е жив и здрав и да не му е уроки,както казват бабите.:clap::clap::clap: