Папагалче шие гоблен

• Началник на темата Началник на темата NADIA_VT
  • Начална дата Начална дата
Чоко е невероятен,толкова е старателен, съсредоточен и забавен!:DПрекрасен помощник си имаш!:clap:Какъв ли гоблен шиете?:confused::clap:

Ма аз виждам, че той даже и не иска да пуска иглата, толкова много му се шие. :D
Пенеже и ние се каним да купуваме папагали, може ли малко повече инфо за породата?

Страхотен сладур и помощник:clap::kissyou:сериозно се замислих да си вземем и ние едно папагалче,ама докато котката се чувства стопанка в дома ни май няма да дойде ред за папагалче:(но знае ли се пак...:D

Фантастичен е!!! Гледах клипчето няколко пъти и се забавлявах от сърце.Браво на помощника ти,снимай го по-често да му се радваме и ние:clap::clap::clap:

Наде, папагалчето е уникално. От доста време имам желание да гледам и папагал говорящ но за сега си оставам с желанието. Доста са скъпички! Хайде пускай клипче и с негова реч, че нямам търпение.....:kissyou:

:D Присъединявам се към всеобщото възхищение!
:idea: Чоко, обаче е особено доволен от себе се! :greeneye:

Страхотен "колега" :clap:. Ще чакам с интерес да видим готовия гоблен:idea:

Скъпи момичета, много Ви благодаря за прекрасните отзиви и проявения интерес към моя Чоко.
Папагалчето е порода корела и е на 1 г.
Това е гобленчето над което се труди в клипчето:

Как мислите, дали се е справил добре?:idea:

Подготвих и клипче, в което Чоко си казва името. В момента се обработва в сайта, където го прикачих и не е активно, ако го активизират тази вечер ще имате удоволствието да чуете как говори, ако ли не, ще се наложи да изтраете до утре.

:loveglasses:-страхотно!
да ти е жив и здрав Чоко-невероятно е всичко което прави.а и явно е много добра компания.много е мил.
:kissyou: за Чоко.

Наде, днес гледахме Чоко със малкия ми син. Не само ни стана любимец, ами и като видях с какъв гоблен се е справил..... вече със сигурност ще си купя папагал не за друга ами да ми помага в гоблените:D

Невероятен е!И колко сладко говори само...и на всичкото отгоре е истински "Нарцис" как само се оглежда в огледалото. Запленена съм от твоя Чоко,да ти е жив и здрав и да не му е уроки,както казват бабите.:clap::clap::clap:

Страхотно забавление!Поздравление за стопаните - очевидно е,че много го обичате и много се занимавате с него!

Назад