Цветя в стъклена ваза

• Началник на темата Началник на темата desimitkov
  • Начална дата Начална дата
Днес започвам това казва се "Една бучка захар или две" ще го ушия по молба на майка ми, така и така съм на "кончета" вълна, а Леврона ще почака:gipsy: акак искам да шия с две ръце:no:

Кончетата са станали чудесни и новото начинание е прекрасно.Дързай ние ще гледаме.:kissyou:

Нещата не вървят по план, има цветове за смяна,конят е със синя муцуна а девойката има огромно розово петно в косата, яката е сиво и розово, а шалчето е цикламено:confused:Не взех конци за шала но и останалото не е добре:crazy: Направо не знам да продължавам ли:confused:

Продължавай, като ушиеш други цветове наоколо тогава ще разбереш . Не се отказвай- хареса ми много кончето:clap::clap:

С кончето приключихме:D има цяла тема във Въпроси и отговори по този бръмбъзък:confused: Оказа се че цялата схема и номерата са сбъркани:confused: Но аз не се отчайвам и ще го ушия по истинската схема и легенда:thumbup:

Ето новото ми начинание "Булат", ключа е на Mimik:clap: мисля че се получава добре

Получава се добре много добре даже ще следя да го видя цял и другите ти начинания са супер:clap:

Нещо изоставих страничката но не съм мързелувала:gipsy:
това е от миналата седмица но схемата е ужасна и върви много бавно даже не съм мислела че ще почивам от Булат:confused:

Последно редактирано:
Разрових се из шкафовете и открих това...Воденицата започнат е преди сто години и е забравен даже вече не съм сигурна че ми харесва но съм решила да го довърша:D даже вече съм на финала:gipsy::gipsy:

И от днес готовият Булат още не къпан и не сресан:D Сърдечни благодарности на Mimik

Много красив е станал твоят Булат. Сега ще го чакаме да го облечеш.

:kissyou:

поздравления за конската серия. всички са много красиви.Какво стана с Леврона:confused:

Цветя в стъклена ваза става много красив но за съжаление бавно напредва скоро ще покажа етап:kissyou:

Коня е станал много хубав,но ако питаш мен уший и другия с объркания ключ-цветовете дето те съмняват ги остави за края и прояви малко фантазия ,подбирайки ди по свой вкус и виждане.Колкото до воденицата и аз се чудя за какво съм шила първите си гоблени/пролет,мостче и т.н./като сега не ги харесвам и никъде не бих ги сложила-но тогава това имаше и това се шиеше.

Много е красив!Определено си струва всичките усилия които си вложила.

Ето етапче от Леврончо днес се разбираме и затова така галено:D
Даже не ми се спира така съм го подхванала след Булат:hehe:Слагам и предишния етап, че нали само кръшкам отдавна не съм показвала

Назад