Здравейте момичета! Бързам да кача снимките, които направих на изложбата. Много ми харесва оформлението, което направихме и самото провеждане. Не бяхме подготвени за силния медиен интерес - чак да не повярваш. Присъстваха много наши роднини и приятели  и бяхме поласкани от сертификатите, които получихме от домакините - Окръжна библиотека. Много е приятно да получиш добри думи от съвсем непознати хора, които оценяват нашите усилия. Надяваме се, че другите момичета ще качат скоро снимките, които направиха - доста от нас снимаха . Гвоздея на цялата изява беше видеото с папагалчето на Надя, което и помагаше да шие. Беше върхът! Ще се опитам да го намаля и Надя да го предостави на всички да го гледат. Друго какво да кажа - всичко беше на ниво и да се надяваме да го повторим. До нови срещи!http://picasaweb.google.bg/nushi.hristova/Izlojba05032010#

Ако чакаш някой да дойде вкъщи, да те извика, няма сроко да стане.
 Ако чакаш някой да дойде вкъщи, да те извика, няма сроко да стане. 

Тъй като не бях там като са решили да правят нова тема, снощи пуснах снимките в другата тема! Обаче трябвало да ги съберем! Ми ето ги и моите снимки, повечето от които не са хубави:
 Тъй като не бях там като са решили да правят нова тема, снощи пуснах снимките в другата тема! Обаче трябвало да ги съберем! Ми ето ги и моите снимки, повечето от които не са хубави: