Моите неща

• Началник на темата Началник на темата Freeky
  • Начална дата Начална дата
Още едно бискорню - този път е за мен :greeneye: Засега е без копчета, но реших все пак да му направя фотосесия. :gipsy:

Последно редактирано:
и с право нямаш търпение да се похвалиш - голяма красота!
Думите са излишни!
:kissyou:

Ха! :idea: Това е като онова , което гледам и ползвам всеки ден! И винаги се сещам за теб!:loveglasses:

Ели, Фани, благодаря! :kissyou:
Мария - да същото е. :D Обаче с твоето ми беше първи опит. Сега съм официално зарибена, oсобено по моделите на Фаби!

Последно редактирано:
И един гоблен, да се отсрамя за толкова време. :gipsy: Моите ориенталски орхидеи! :heart:

Последно редактирано:
Жестоки са орхидеите! И аз мечтая да ги ушия, само че не знам кога ще стигна до тях... Да са ти честити!:kissyou::kissyou:

Много ви благодаря момичета за хубавите думи!!! :kissyou: Радвам се, че труда ми ви харесва. Старая се рамките да подчертават гоблените ми и когато не се получи се ядосвам! :D В този случай съм напълно доволна - успяхме да изпълним идеята, която имах. Страшно съм доволна от магазина за гоблени в Разград. Търпят ми капризите и правят всичко възможно да се получи това, което искам.

Страхотен подарък и много оригинален, сигурна съм, че много ще се хареса :clap: а оформлението - простонямам думи много добре съчетано. Браво! :clap:

Назад