Моите неща

• Началник на темата Началник на темата Freeky
  • Начална дата Начална дата
Браво!

Всичките ти творения са изключително свежи!
Но зайчето най-много ми легна на сърце!

Страхотна колекция си имаш! Успех в новите начинания!

:party: Най-накрая завършен!

Много се притеснявах, да не оплескам нещо накрая, с тези декорации (пискюлите). :-|

Обаче мисля, че се получи добре... :)

Последно редактирано:
ra4ko75, Фани благодаря ви! :kissyou: Новият е този, днес пристигна. Топъл, топъл... :gipsy:

Последно редактирано:
Freeky ,честито! Прекрасен избор !И моите пристигнаха днес-качих ги в раздела на Дименсионс.Много ти благодаря за напътствията ,които ми даде !Задължена съм ти!:kissyou:Сега ще чакам да видя поредната ти красота завършена!

Благодаря на всички, надникнали в страничката ми!!! :blueflow:
Фани, радвам се, че съм била от полза :kissyou: И не си ми задължена, то това е нищо! ;)

Последно редактирано:
Ето един дименшън, който бях започнала януари месец. Като разбрах, че съм бременна, го зарязах, за да ушия гоблен за дъщеря си. Сега, след като родих, ми дойде музата да го довърша. Боцках, докато малката спи! :gipsy: Обаче този couching бод (стъблата на тревите), направо е отврат :( Но се получи доста ефектно!

[

Последно редактирано:
Ооооо ,Вики прекрасно е!Никога не съм виждала точно този ушит.Супер е !А кой следва сега?

:clap: Вики,значи щом си успяла да го довършиш сега дъщеря ти доста спинка.Няма да се оплакваш .:D А този гоблен и аз не съм го виждала но е прекрасен.С нетърпение ще чакам следващото ти начинание.:clap:

Сами :kissyou:
Тя през деня не спи много добре и нямам време, ама си отнемам от почивката вечер. :)
Фани, благодаря ти мила :kissyou: Следващото начинание мисля, че ще е есенен пейзаж на Рогоблен.

Последно редактирано:
Freeky, i az ne sım go vijdala tozi dim. , no mnogo spolu4liv e stanal , ami 6tom e dim. nyama na4in nali , pozdravyavam te 4e ne si mu se dala ,

gotova komplektovka li e , ili ti sama si ya komplektova ? :kissyou:

Благодаря ти, Сидика! :kissyou: Готова комплектовка е. На мен ми е по-удобно от интернет да поръчвам, защото тук няма специализирани магазини за гоблени и ако искам да си комплектовам става сложно.

Последно редактирано:
Назад