Freeky ,честито! Прекрасен избор !И моите пристигнаха днес-качих ги в раздела на Дименсионс.Много ти благодаря за напътствията ,които ми даде !Задължена съм ти!:kissyou:Сега ще чакам да видя поредната ти красота завършена!
Ето един дименшън, който бях започнала януари месец. Като разбрах, че съм бременна, го зарязах, за да ушия гоблен за дъщеря си. Сега, след като родих, ми дойде музата да го довърша. Боцках, докато малката спи! :gipsy: Обаче този couching бод (стъблата на тревите), направо е отврат Но се получи доста ефектно!
:clap: Вики,значи щом си успяла да го довършиш сега дъщеря ти доста спинка.Няма да се оплакваш . А този гоблен и аз не съм го виждала но е прекрасен.С нетърпение ще чакам следващото ти начинание.:clap:
Сами :kissyou:
Тя през деня не спи много добре и нямам време, ама си отнемам от почивката вечер. Фани, благодаря ти мила :kissyou: Следващото начинание мисля, че ще е есенен пейзаж на Рогоблен.
Благодаря ти, Сидика! :kissyou: Готова комплектовка е. На мен ми е по-удобно от интернет да поръчвам, защото тук няма специализирани магазини за гоблени и ако искам да си комплектовам става сложно.