Отказване от тютюнопушуне с гоблени

• Началник на темата Началник на темата sanita
  • Начална дата Начална дата
Аз ги отказах преди 5 години. За мен всичко е до воля, макар че ползвах хапчета. Но преди когато шиех не пушех. Защо трябва да хабиш цигарата като си бодеш гоблена? Ако ще пушиш - наслади се на цигарата; ако ще шиеш - наслади му се. Но най-добре е да не пушиш - сега не ми прави впечатление че покрай мен се пуши - в компания или от съпруга. Не мога да давам акъл на възрастни хора какво да правят със здравето си. Всеки си преценява сам за себе си. Но когато шия - катогорично не пуша.

Пушила съм и съм спирала много пъти, сега не пуша. Това не означава , че пак няма да почна и пак няма да спра. Съпругът ми пуши, но никога никой не е пушил вкъщи. Който иска да пуши - навън, никой не е длъжен да диша цигарения дим на другия, а пък миризмата си е гадна и пропива във всичко.
Момичета, как може да пушите и шиете едновременно? Огтавете настрани, че гоблена се цапа и вмирисва, ами я си представете да падне огънче на почти завършен голям гоблен, направо ужас.
Успех на всички, които са решили да отказват цигарите, мисля че всеки може. :)

Опитайте с философията на съпруга ми.:loveglasses: Беше заклет пушач. Не ходехме на гости,защото не се разрешаваше да се пуши там.:idea:В един момент какво му стана и после сподели, че си казал: " Днес ще пробвам ,да видя до кога ще издържа , да се чудя,че цигарите ми свършват ,и какво да правя с ръцете си, само си създавам притеснения и накрая средствата . "Честно казано,обърна ги в шоколад ,краставици и домати и така 15 -тина години. После призна пред брат си ,че е бил прост като си е позволявал да пали цигара в къща,където не се пуши и няма защо да му се сърди за това.:D Пропуснах кафето -може и без цигара,с бисквитка , с грезинка ,ябълка .Опитайте днес и дано да ви помогне. Не питай старило ,а патило.Успех и лек ден!:kissyou:

На мен шиенето ми помогна да намаля кафето, че веднъж замалко да си излея чашата (а аз пия от огрооомни чаши) върху гоблена.
Не виждам защо да не помага и за отказване от цигари ;)

Назад