Гоблените на doci

• Началник на темата Началник на темата doci
  • Начална дата Начална дата
Ето малко картички подарък за лелите и госпожите в яслата на малкия

Прекрасни гоблени си сътворила. Поздравявам те за дървото на Гобленсет. Аз в момента шия оригинал на Гобленсет мисля се казваше Студената река но сигуро ще се удавя в реката :D а тигрите, Санита бе така добра да ми ги изпрати и на мене и започнах да набавям конците за тях. Ще следя твоите докато изплувам от реката и ще ги подхвана. Успех на тебе!:kissyou:

Ето една набързо ушита роза от мен:

И едни плодчета на майка ми, на които ших само контура, който ми взе здравето:

:clap: на теб и майка ти, плодчетата изглеждат много апетитни:idea:

:clap: розата е прелест! На дименшънс е нали?
Картичките също, а плодовете - вече се облизвам по тях.

Колекцията ти никак не е скромна, още повече че като разгледах в Picasa, май освен с гоблени се занимаваш и с други неща :idea: А картичките с розите за яслата ми се струва че съм ги виждала и в друг форум :confused: ;)

Розата е на Дименшънс, но не оригинал. Комплектовах си го сама и го ших както си се шие - на кръстчета с 3 нишки конец и контур на 14ка.
Картичките е възможно да се видят и в друг форум да:idea: и там се фукам :-|

Ето и първите ми гоблени:

Имах и едно зайче, но нещо го затрих от фотото, а кой знае кога ще си ходя пак при мама.

браво, супер са изработките ти. какво да кажа аз, като си имам шити само стари комплектовки, а доста залежават в шкафа. стимулираш ме да ги подкарам с по-бързо темпо.:blueflow:

Голямо и красиво разнообразие има в твоята колекция, поздравления за което! :clap::clap::clap:

Нещо ново, шито с много мерак и сравнително бързо - 2мес. и половина. Между другото ших розата, лебеда и плетох разни неща :greeneye:

Нещо гледам че съм пропуснала да снимам лебеда, но ще поправя грешката още утре :idea:

Назад