гоблените на RossiNB

Страхотни нови попълнения :clap:
Имам питане по възглавничката :confused: Може глупаво да прозвучи, но когато изнищваш панамата - нишка по нишка ли го правиш и дали се изнищва до очертанията на бродираното или и нишките под него се издърпват?:shy2:

Страхотни нови попълнения :clap:
Имам питане по възглавничката :confused: Може глупаво да прозвучи, но когато изнищваш панамата - нишка по нишка ли го правиш и дали се изнищва до очертанията на бродираното или и нишките под него се издърпват?:shy2:

Издърпват се целите нишки, аз успявах по 2 наведнъж, както са си от самата панама, че като е повече се късат ... Накрая като остане малко и повече накуп изнизвах. И хич не е глупаво питането- :gipsy:

Последно редактирано:
Ето последното ми творение, както винаги съм се намесила в схемата. Оригиналната нещо ... видя ми се плоска и й добавих малко силикон. Не е перфектно, но от самолет не личи ... :D Ето ги и двете за сравнение.

Браво,много е хубаво тялото,дано силикона да не е от фалшивия,иначе ще трябва да го сменяш:smokin::D шегувам се но в преработен вариант повече ми харесва.

И на мен твоя вариант ми харесва повече,а Нели ме е изпреварила с коментара за "гърмящия силикон"

Да добавя още едно ново попълнение, малко е размазано, че е снимано с телефона, ама ми се скапаха зарядните батерии на фотоапарата и сме за нови. Все пак се вижда. :confused:

Ехааа, супер е мацката на черната панама:clap:. И аз я ших, ама "плоския" вариант:D. Дори като я видя мъжа ми готова ме попита "Тая за силикон не е ли чувала?":PP:D
Ще шиеш ли други силуети?

Ехааа, супер е мацката на черната панама:clap:. И аз я ших, ама "плоския" вариант:D. Дори като я видя мъжа ми готова ме попита "Тая за силикон не е ли чувала?":PP:D
Ще шиеш ли други силуети?

Да ти призная мислех и за мъжко тяло за компания, ама кога ще му дойде времето .... не се знае ...

Много хубава колекция си имаш! Поздравления!:clap: Продължавай да твориш красоти!:kissyou:

А ето и прословутата жаба на късмета и богатството. Само се чудя дали да й закачам монетки ....

Да ви носи много късмет и благоденствие тази жаборана! :)
Според мен, ако и сложиш монетки, ще стане още по-изразителна. Без монетки на мен лично ми се губи част от ефекта. :confused:
Каквото и да решиш, изпълнението много ми харесва! :clap:

Тази жаба и мен ме чака да я шия. Твоята е вече готова и мисля, че монетите също е добре да ги пришиеш. Ще бъде още по-ефектна. :clap:Не че така не е.:loveglasses:

Благодаря момичета! Само че мисля да пробия български монетки от 1 и 2 стотинки с по 4 дупки като копчета и тях да пришия, че не ми се търсят сега китайски ... пък и някъде бях чела, ако имаш статуетка на тая жаба да пъхнеш българска паричка в устата й ... Пък и такива малки монетки китайски, незнам дали ще намеря, тука в Разлог няма изобщо от тях ... Ще побългаряваме май :D

Назад