гоблените на RossiNB

Най-после и аз да се престраша да си покажа творенията, повечето са с намерени схеми от тука и с малко мои преработни на някои. Надявам се да Ви харесат.

Ми засега ... май са само толкова, вече подготвям комплектовката за следващия, пак благодарение на всички Вас! :kissyou:

Ми засега ... май са само толкова, вече подготвям комплектовката за следващия, пак благодарение на всички Вас! :kissyou:

Как го каза само, че тези малко ли са, пък и толкова разнообразни и хубави. Поздрави за избродираното до тук с нетърпение ще чакам новите ти попълнения.:clap:

Имаш прекрасна колекция. Поздравления! Най-вече за сътворените от теб по програма. :clap::clap::kissyou:

Страхотни гоблени!
Аз си харесах най-много дивото коте и иконата на зеления фон.
И всички останали се вижда, че с любов са шити:loveglasses:
Ще следвам примера ти.
:clap:

Важното е не колко са на брой,а това че са шити с голямо удоволствие.Всичко над което е вложен труд и то не малък е прекрасно.:clap::clap::clap:

Много благодаря на всички за добрите думи и пожелания!!! Смятам да продължавам в същия дух. Пожелавам и на Вас много сполучливи гоблени!!!

Петнистото коте е разкошно... От кои времена все му разглеждам схемата и аха да го започна и така си остава..... Знам колко в трудно и те поздравявам за положения труд, но резултата напълно си заслужава!:clap:

Колекцията ти е прекрасна :clap::clap:,особено ми харесва котето, но сигурно се шие трудничко.

Назад