V
Verche_98
Гост
Ама какво става тука момичета стига с тея титли да приключим този тема. Модераторите да вземат да заключат тази тема за да не се караме и да няма сърдити.
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Отдавна не съм влизала във форума и тази тема ми се "изпречи" пред погледа...Реших,че е някакво полезно инфо,а то е оказа ....друго.
Аз съм "различна" от вас,гобленарките,защото по вечето ,чели темите ми са наясно,че не шия гоблени.Но творя също като вас с игла и конец,само че-на машинта.
Относно "ох" и "ах"-мисля,че ако всички си сложим ръка на сърцето,то ще трябва да си признаем,че се разлива една топлинка във вените ни,когато след творбите ни ги има тия възклицания!
Относно титлите и в кръга на майтапа,аз бих направила следната градация:
1.сукалче
2.прощъпулник
3.ученик
4.студент
5.мъдрец
Така ще избягате от майсторлъка като титла)...
Пак ще има сърдити Сукалчета, които няма да спят, за да станат Мъдреци ... Единствен вариант да се избегне надпреварата е да се вижда датата на регистрация вместо тези "титли"!
А за "ах" и "ох" - това ни е половината стимул за работа ... без значение дали шиеш, рисуваш, готвиш, бродираш, гледаш цветя или животни и прочие ...
За мен всяко мнение в темата ми е безценно ...