за титлата "майстор"

Статус
Not open for further replies.
Ама какво става тука момичета стига с тея титли да приключим този тема. Модераторите да вземат да заключат тази тема за да не се караме и да няма сърдити.

Крайнооо време е да се приключи с тази дискусия за титлите,край няма еййй, от три години само това дъвчем:D На който му пречат,да не гледа под аватарите какво пише
330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77.gif

Това е наистина смешен спор - като си помисля, че във форума за отслабване(тялото.бг) най-много писалите в темата, как не могат да отслабват и какви неуспешни или успешни диети мъчат:cookies: , като награда за многото мения имат титлата"фитнес маниак :D:D:D

Манка,заключи темата и да приключим с играта"другарчето има по-хубава кукла".Пък и в края на краищата махнете ги тези "титли",че аман от дребнавости.
Вижте при рускините как е,какви рейтингови системи имат по форумите си и такива простотии като нашите ги няма"защо тоя е с такава титла,пък другия не е".

Наистина всички тези истории са много смешни, особено за тези, които се вълнуват явно...
Никога не ми е пукало как съм титулована, ама явно хората ги интересува:D...

Премахването на тези "титли" зависи само и единствено от админите. Не е по възможностите на модераторите.

Отдавна не съм влизала във форума и тази тема ми се "изпречи" пред погледа...Реших,че е някакво полезно инфо,а то е оказа ....друго.
Аз съм "различна" от вас,гобленарките,защото по вечето ,чели темите ми са наясно,че не шия гоблени.Но творя също като вас с игла и конец,само че-на машинта.
Относно "ох" и "ах"-мисля,че ако всички си сложим ръка на сърцето,то ще трябва да си признаем,че се разлива една топлинка във вените ни,когато след творбите ни ги има тия възклицания!

Относно титлите и в кръга на майтапа,аз бих направила следната градация:
1.сукалче
2.прощъпулник
3.ученик
4.студент
5.мъдрец
Така ще избягате от майсторлъка като титла :))...

Отдавна не съм влизала във форума и тази тема ми се "изпречи" пред погледа...Реших,че е някакво полезно инфо,а то е оказа ....друго.
Аз съм "различна" от вас,гобленарките,защото по вечето ,чели темите ми са наясно,че не шия гоблени.Но творя също като вас с игла и конец,само че-на машинта.
Относно "ох" и "ах"-мисля,че ако всички си сложим ръка на сърцето,то ще трябва да си признаем,че се разлива една топлинка във вените ни,когато след творбите ни ги има тия възклицания!

Относно титлите и в кръга на майтапа,аз бих направила следната градация:
1.сукалче
2.прощъпулник
3.ученик
4.студент
5.мъдрец
Така ще избягате от майсторлъка като титла :))...

Пак ще има сърдити Сукалчета, които няма да спят, за да станат Мъдреци ... Единствен вариант да се избегне надпреварата е да се вижда датата на регистрация вместо тези "титли"!
А за "ах" и "ох" - това ни е половината стимул за работа ... без значение дали шиеш, рисуваш, готвиш, бродираш, гледаш цветя или животни и прочие ...
За мен всяко мнение в темата ми е безценно ... но от време на време я почиствам, за да може да е по-прилежна и подредена за тези, които ще влезнат да я разгледат за първи път!

Момичета/и тук -там момчета/,я вместо да си губите времето за такива дискусии хващайте иглите и довършвайте започнатите,че още колко гоблени ви чакат да ги ушиете.И според мен в такъв форум е по-правилно титлата да е според ушитото,но щом админите така са преценили.Аз преглеждам показаните от вас красоти,разписвам се на тези,които най -са ме впечатлили и гледам да шия,че още толкова много схеми ме чакат.А който има време да пише кооолкото си иска.Мен лично не ми пука каква ми е "титлата"-лятото си бях почистила поне половината постове.

Пак ще има сърдити Сукалчета, които няма да спят, за да станат Мъдреци ... Единствен вариант да се избегне надпреварата е да се вижда датата на регистрация вместо тези "титли"!
А за "ах" и "ох" - това ни е половината стимул за работа ... без значение дали шиеш, рисуваш, готвиш, бродираш, гледаш цветя или животни и прочие ...
За мен всяко мнение в темата ми е безценно ...

Така е, защо по-добре не се пише дата на регистр. или дори броя на мненията да беше останал, а титлите да се махнат.

Вече и аз знам за какво са, но съгласете се, че в началото човек като влезе във форум за гоблени и прочете 'майстор', съвсем не си представя че се отнася за бройка мнения :D:D

А майсторлъка на един гобленар кой може да го оцени?? Някои от нас имат мноого гобленчета но малки, някои - не чак толкова, но огромни, някои шият прецизно, някои по-неглиже... въобще титла няма на какво основание да се слага.

"Форумът е за писане в него и се оценява писането. Излишно е да се критукуват похвалите за красивите неща във форума. Сигурна съм, че на всеки му е приятно да покаже, над какво се е трудил и да получи похвали за това.

Има и такива титли за "писателите" в един германски форум (не е тийнейджърски, но хората са се постарали :

1. професор
2. главен лекар
3. лекар
4. екстремно обладан
5. нелечим случай
6. пристрастен

Английски форум на същата тема

1. поддръжник
2. официално обладан!
3. какво стана с мен!
4. вече не съм бебе
5. добре дошъл на борда

Абсолютно съм убедена, че ако админите проявят чувство за хумор, във форума ще пишат основно хора, имащи такова чувство за хумор и те самите."

ЕЕЕее, не успях да видя кой го е писал, защото докато реша да го цитирам, явно вече е изтрито, но на мен ми хареса и го копирах :-|

Така е, защо не вложим малко чувство за хумор в титлите, та да се разбере че се отнасят за форума, а не за творбите и майсторлъка ни!

:lady:

Мили момичета, ще изпълня задълженията си и ще заключа темата. А на всички ви приятен и успешен ден и нови гоблени! :kissyou::loveglasses:

Статус
Not open for further replies.
Назад